تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):براستى كه حق را دولتى است و باطل را دولتى، و هر يك از اين دو، در دولت ديگرى ذليل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837541468




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بسته حمايتى توسعه صنايع غذايى به دولت رفت


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بسته حمايتى توسعه صنايع غذايى به دولت رفت
بسته حمايتى توسعه صنايع غذايى با همكارى سه وزارتخانه جهاد كشاورزى، صنايع و معادن، بازرگانى و تشكل هاى مرتبط با اين صنايع تدوين و براى تصويب نهايى به دولت ارسال شد.

به گزارش رجانيوز به نقل از ايران،دكتر صادق خليليان معاون برنامه ريزى و امور اقتصادى وزارت جهاد كشاورزى با اعلام اين مطلب مى افزايد: در سال ۸۶ و با ارائه پيشنهاد حمايت از توسعه صنايع تبديلى و تكميلى از سوى وزارت جهاد كشاورزى اين وزارتخانه مأمور شد بسته حمايتى توسعه صنايع غذايى را تدوين كند.

به گفته وى اين طرح ۵ ساله در صورت تصويب نهايى با اختصاص ۱۷۰۰ ميلياردتومان تسهيلات بانكى و ۳۰۰ ميلياردتومان يارانه در قالب كاهش نرخ سود بانكى به اجرا درخواهد آمد.

بخش صنايع غذايى حلقه مفقوده چرخه توليد تا مصرف محصولات كشاورزى به شمار مى رود كه در سال هاى گذشته به علت موازى كارى وزارتخانه هاى مختلف در اين بخش همواره از نبود برنامه ريزى مدون و نداشتن متولى خاص رنج برده است.

كارشناسان براين باورند توليد محصولات كشاورزى بدون وجود صنايع تبديلى و تكميلى كشاورزى نه تنها زمينه ساز ضايعات بالا است بلكه كشاورزان را از ارزش افزوده بالاى تبديل محصولات كشاورزى به فرآورده هاى ثانويه بى نصيب مى كند.
خليليان مى گويد: با اجراى اين بسته، تكليف وزارتخانه هاى مختلف، نظام بانكى و سازمان هاى مرتبط با صنايع غذايى مشخص شده است و اين امر مى تواند در توسعه اين صنعت تأثير بسزايى داشته باشد.

كمبود نقدينگى، نوسانات شديد قيمتى، بالا بودن قيمت تمام شده با توجه به اين كه ۷۰ درصد قيمت تمام شده محصولات فراورى شده را مواد اوليه تشكيل مى دهد، پائين بودن سطح بهره ورى نسبى، پائين بودن سطح رقابت پذيرى، پائين بودن سطح اثربخشى سياست ها و اقدامات حمايتى و پائين بودن سطح كيفيت از ديگر چالش هاى پيش روى صنايع غذايى به شمار مى رود.

خليليان تصريح مى كند: برنامه هاى پيشنهادى در اين بسته حمايتى شامل ارتقاى سطح تكنولوژى توليد در صنايع غذايى، اصلاح واريته هاى محصولات كشاورزى متناسب با صنعت، استقرار نظام مديريت استراتژيك در صنايع غذايى و تقويت توان بازاريابى داخلى و خارجى با استفاده از فعال كردن دفاتر بازرگانى و وابسته هاى بازرگانى سفارتخانه هاى ايران در خارج از كشور است.

درقالب اين بسته حمايتى نمايشگاه هاى تجارى و تخصصى صنايع غذايى به صورت دائمى و فصلى در داخل و خارج از كشور برگزار خواهد شد.

وى با تأكيد بر لزوم توسعه سرمايه گذارى داخلى و بين المللى در بخش صنايع غذايى مى افزايد: با تصويب نهايى بسته حمايتى توسعه از صنايع غذايى فرصت هاى سرمايه گذارى كشور به طرف هاى خارجى اعلام خواهد شد تا زمينه جذب سرمايه گذارى خارجى در اين بخش فراهم شود.

توليد محصولات غذايى با برند (نام تجارى) معتبر بين المللى يكى ديگر از برنامه هاى بسته حمايتى از توسعه صنايع غذايى است كه خليليان به آن اشاره مى كند. نبود برند معتبر بين المللى در صنايع غذايى يكى از مهمترين چالش هاى پيش روى اين صنعت به شمار مى رود كه موجب شده محصولات توليدى بخش كشاورزى ايران به صورت فله اى و بدون بسته بندى از سوى كشورهاى ثانوى و با نام اين كشورها به بازارهاى جهانى روانه شود.

به عنوان مثال درحالى كه بيش از ۹۰درصد زعفران دنيا در ايران توليد مى شود و به علت عدم بسته بندى مناسب، اين محصول به نام كشورهاى ديگر در بازار بين المللى عرضه شده و كمترين ارزش افزوده از صادرات آن نصيب كشور مى شود.
پراكنش مناسب و ساماندهى استقرار صنايع غذايى و ارتقاى كيفى موادغذايى از ديگر محورهاى اين بسته حمايتى است.

معاون وزير جهاد كشاورزى با اشاره به بحث غذاى حلال كه هم اكنون درسراسر جهان مطرح است، گفت: در اين بسته زمينه هاى توليد مواد غذايى حلال و چگونگى بازاريابى بر آن ديده شده است.

از آنجا كه در كشور ما توجه ويژه اى به توليد موادغذايى صورت مى گيرد با رعايت موازين شرعى ايران مى تواند به مركز توليد اين موادغذايى و صادرات آن به كشورهاى مسلمان تبديل شود.

عليرضا پور بصير سرپرست دفتر صنايع تبديلى و تكميلى وزارت جهاد كشاورزى نيز با اشاره به رشد قابل توجه صنايع تبديلى در دولت نهم مى گويد: در دولت نهم تاكنون حدود ۵‎/۶ ميليون تن بر ظرفيت صنايع كوچك تبديلى و تكميلى كشور اضافه شده كه اين رقم بيانگر آن است كه بالغ بر ۶۰ درصد از اهداف كمى پيش بينى شده در برنامه چهارم تحقق يافته است.

هم اكنون ظرفيت جذب مواد خام كشاورزى در واحدهاى صنايع تبديلى و تكميلى كه توسعه و حمايت از آنها بر عهده وزارت جهاد كشاورزى است بالغ بر ۳۶ ميليون تن برآورد مى شود.

وى همچنين در خصوص برنامه هاى سال جارى بخش صنايع تبديلى و تكميلى بخش كشاورزى تصريح مى كند: در سال جارى براساس برنامه ريزى به عمل آمده پيش بينى مى شود ۳‎/۸ ميليون تن محصولات خام كشاورزى در حدود ۵۰۰ واحد توليدى جديد در چرخه فرآورى قرار گيرند كه اشتغالزايى آن بالغ بر ۱۲ هزار نفر است.

به گفته وى مبلغ ۱۱۵ ميليارد ريال از محل رديف هاى كمك هاى فنى و اعتبارى به طرح هاى صنايع تبديلى و تكميلى اختصاص يافته است كه نسبت به سال ۱۳۸۶ معادل ۶۵ درصد رشد داشته است.گفتنى است ميزان قابليت جذب ماده خام محصولات كشاورزى كه مهمترين شاخص عملكرد مربوط به صنايع تبديلى و تكميلى است در سال ۸۶ برابر ۲‎/۶ ميليون تن بوده كه نسبت به مقدار پيش بينى شده در برنامه به ميزان ۲‎/۸ ميليون تن، ۹۲ درصد تحقق يافته است.
 چهارشنبه 5 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن