تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831111189




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مركز پژوهش‌هاي مجلس بررسي كردسياست خاورميانه‌اي فرانسه در دوران «ساركوزي»


واضح آرشیو وب فارسی:موج: مركز پژوهش‌هاي مجلس بررسي كردسياست خاورميانه‌اي فرانسه در دوران «ساركوزي»
خبرگزاري موج - مركز پژوهش‌هاي مجلس سياست خاورميانه‌اي فرانسه در دوران ساركوزي را بررسي كرد.
به گزارش موج به نقل از مركز پژوهش‌ها، دفتر مطالعات سياسي اين مركز، سياست خارجي فرانسه در بخش خاورميانه را شامل سه سطح ملي، اروپايي و سطح متحدين غربي فرانسه دانست و افزود: در سطح اول فرانسه سعي كرده است به منظور حفظ جايگاه تاثيرگذار خود در سياست جهاني، نقش مستقلي را در خاورميانه بازي مي‌كند و از طريق گسترش روابط دو جانبه خود با كشورهاي منطقه و ارائه طرح‌هاي جديد همكاري، منافع و اهداف خود را مورد پيگيري قرار دهد كه در همين راستا مي‌توان به ابتكار طرح تشكيل اتحاديه مديترانه اشاره كرد كه همه كشورهاي عضو اتحاديه اروپا و كشورهاي حاشيه مديترانه مي‌توانند به عضويت آن در آيند.
«هنري كوئنو» طراح اصلي ايده ايجاد اتحاديه مديترانه‌اي و از دستياران نزديك ساركوزي معتقد است كه با تشكيل اين اتحاديه مبارزه جمعي كشورهاي حوزه مديترانه با تروريسم منطقه‌اي تسهيل شده و با افزايش همكاري‌ها بين اين كشورها، راه براي كاهش مشكلات اقتصادي آنان و توسعه مراودات تجاري بين اعضا هموار مي‌شود.
مركز پژوهش‌ها افزود: در سطح دوم (سطح اروپايي) نيز فرانسه در چارچوب اتحاديه اروپا و سياست‌هاي كلي آن به تنظيم روابط خود با كشورهاي منطقه مي‌پردازد و در همين راستا از گسترش دمكراسي، حقوق بشر و مبارزه با تروريسم در خاورميانه حمايت مي‌كند و در چارچوب اتحاديه نيز در اموري همچون مشاركت در فرآيند مذاكرات صلح خاورميانه، مذاكرات هسته‌اي با ايران و بحران دار‌فور به ايفاي نقش مي‌پردازد، در سطح اتحاديه اروپا، فرانسه هر چند با عضويت تركيه در اتحاديه مخالفت مي‌كند اما در سطح ملي تلاش دارد با ايجاد سازوكارهاي منطقه‌اي همچون اتحاديه مديترانه روابط خود را با تركيه گسترش بدهد و تركيه بتواند به جاي نقش‌آفريني در اتحاديه اروپا، نقش تاثيرگذاري در خاورميانه ايفا كند.
اين گزارش سطح سوم روابط فرانسه با كشورهاي خاورميانه را سطح متحدين غربي فرانسه دانست و اضافه كرد: فرانسه همواره با تاكيد بر چند جانبه‌گرايي سعي كرده است از طريق همكاري با ساير كشورهاي غربي، منافع خود را در منطقه پي‌گيري كند كه در اين زمينه مي‌توان به اعزام نيروهاي آمريكايي، فرانسوي و اروپايي به لبنان در سال 1982-1983 و همكاري با آمريكا در سال 1990-1991 به منظور آزادسازي كويت اشاره كرد كما اينكه گسترش همكاري فرانسه با ايالات متحده در دوره ساركوزي نيز در همين راستا قابل ارزيابي است و در واقع ساركوزي سعي دارد از طريق تعامل و نه تقابل با آمريكا، نفوذ فرانسه را در خاورميانه گسترش داده و با توسعه روابط خود با كشورهاي منطقه- به عنوان بازار مناسبي براي كالاهاي مصرفي و تسليحات نظامي- از بار مشكلات اقتصادي و فشارهاي داخلي بكاهد.
مركز پژوهش‌ها در ادامه خاطر نشان ساخت كه به دلايلي نمي‌توان شاهد تغييرات بنياديني در سياست خاورميانه‌اي فرانسه بود زيرا سياست خارجي اين كشور ناشي از منافع ملي اين كشور و تابعي از ملاحظات سياسي، اقتصادي، استراتژيك و تاريخي است و منافع ملي و گُليسم حاكم بر سياست خارجي اين كشور، به ساركوزي اجازه نمي‌دهد كه نقشي همچون بلر براي بوش بازي كند.
از سوي ديگر يكي از چالش‌هاي اساسي فراروي ساركوزي مشكلات اقتصادي، جرائم و ميزان انسجام اجتماعي است و به همين جهت بيشترين وقت و انرژي وي صرف امور داخلي و چالش‌هاي اجتماعي خواهد شد. در واقع، اولويت اصلي ساركوزي پرداختن به مسائل داخلي است و در صورت پرداختن به امور خارجي نيز مسائل مرتبط با اتحاديه اروپا براي وي از اولويت اصلي برخوردار است نه مسائل منطقه خاورميانه.
به علاوه حتي در صورت تمايل ساركوزي به تغيير سياست خاورميانه‌اي فرانسه، بوروكرات‌هاي وزارت خارجه اجازه اين امر را به وي نخواهد داد زيرا بوروكرات‌ها و بدنه وزارت خارجه فرانسه همچنان از تشكيل يك دولت مستقل فلسطيني در كنار دولت اسرائيل و ارائه تصويري مثبت از رژيم صهيونيستي دفاع مي‌كنند.
مركز پژوهش‌ها در پايان افزود: موضوع هسته‌اي كشور ما نيز به نظر مي‌رسد كه ساركوزي مواضع سخت‌تري نسبت به شيراك دارد و بر خلاف شيراك كه در برخي مواقع دستيابي ايران به انرژي هسته‌اي را مي‌پذيرفت، اما ساركوزي معتقد است كه چنين امري غيرممكن است و ايران نبايد به چنين تواني دست پيدا كند.
 سه شنبه 4 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن