تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را با غیر زبانتان بخوانید تا از شما پارسایی و کوشش و نماز و خوبی را ببینند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860827639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

صعود ایران در جدول فیفا


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: ایران با گلهای كریمی برد



بازی تیم ملی كشورمان در مقابل كره شمالی در ورزشگاه ملی شهر پیونگ یانگ ساعت 9:30 دقیقه به وقت تهران آغاز شد. تیم ایران با لباسهای یكدست قرمز و كره ای ها با لباسهای سفید وارد زمین شدند.



تركیب تیم ایران را میرزاپور، گل محمدی، نصرتی ، كاملی مفرد، كاویانپور، كریمی ، مبعلی، كعبی، نكونام، نوید كیا و دایی تشكیل دادند.



از همان ابتدای بازی تیم ایران، میانه میدان را در اختیار گرفت و در همان نیمه اول حملات زیادی را روی دروازه میزبان تدارك دید. در دقیقه 32 بود كه روی سانتر كرنر مبعلی، علی دایی با ضربه سر دروازه كره را باز كرد ولی گل مورد قبول داور قرار نگرفت و بازی با همان نتیجه 0-0 پیگیری شد .



كره ایها هم در یك صحنه با استفاده از پاس عمقی ، با میرزاپور تك به تك شدند ولی بازیكن كره ای توپ را به اوت زد. كریه ایها دردقایق 25 الی 35، چند كرنر را به دست آوردند كه بسیار خطرناك بود. شاهرخی، برانكو وفركی هم از روی نیمكت، بازی را دنبال می كردند.



در یكی از حملات ایران، شوت سنگین نكونام را دروازه بان كره با عكس العمل زیبا دفع كرد. حسین كعبی هم اولین اخطاری تیم ایران بود.



در نبود نیكبخت واحدی كه به علت مصدومیت در این بازی غایب بود، مبعلی و نوید كیا در جناح چپ انجام وظیفه می كردند. در دقایق پایانی نیمه اول هم گلی رد و بدل نشد و سوت اتمام نیمه اول توسط داور به صدا در آمد و دو تیم بدون گل به رختكن رفتند.



نیمه دوم با تعویض بزیك به جای كاویانپور، تیم ایران وارد زمین شد. با آمدن بزیك تیم ایران با سه مهاجم به سوی دروازه كره حمله كرد. در دقیقه 55 بود كه كریمی روی یك پاس عمقی صاحب توپ شد و وی با عبور از مدافع كره ای با یك شلیك سنگین، توپ را به زیر طاق دروازه كره دوخت و تیم ایران را با نتیجه 0-1 پیش انداخت.



پس از گل، این تیم میزبان بود كه برای جبران گل خورده حمله كرد و در چند صحنه میرزاپور و نصرتی ایران را از دریافت گل نجات دادند. خط دفاعی ایران در دقایق 57 الی 65 خیلی خوب بازی كردند و حملات را خنثی كردند. در دقیقه 65 ، كره ایها در جناح چپ ایران صاحب یك ضربه ایستگاهی شدند. یك سانتر بسیار آرام و كوتاه از بازیكن میزبان و اشتباه مسلم میرزاپور، دروازه ایران باز شد.

میرزاپور دراین صحنه بسیار ضعیف عمل كرد و از زاویه بسته و با یك ضربه نه چندان سنگین، گل را دریافت كرد. زننده این گل لیونگ بود.

پس از این گل دو تیم در میانه میدان توپ را به گردش در آوردند و صحنه خاصی رخ نداد. در دقیقه 75 توپ ارسالی از جناح راست را دایی با ضربه سر اثر گذاشت و توپ به كریمی رسید. و علی كریمی با یك ضربه حساب شده گل دوم را زد و شادی را به اردوی ایران بازگرداند.



در دقیقه 80 هم باز ایران به گل رسید. یك حركت خوب نوید كیا و ضربه زیبای وی گل سوم را برای ایران به ارمغان آورد. حدود 200 نفر ایرانی هم تیم ایران را در ورزشگاه تشویق می كردند. سرانجام این بازی با نتیجه 1-3 به سود ایران به اتمام رسید.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 496]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن