واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: علل ريزش ابرو، راه هاي پيشگيري و درمان آن
با علل ريزش ابرو، راه هاي پيشگيري، درمان آن و توصيه هاي لازم به افراد در اين رابطه آشنا شويد.
دكتر عباس انتظاري، متخصص پيشگيري از بيماري ها و عضو هيئت علمي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و عضو آكادمي زيبايي آمريكا در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ابرو يكي از اجزا صورت است كه در زيبايي صورت نقش مهمي ايفا مي كند و در صورت ريزش ابرو دچار تغيير عمده مي شود.
وي گفت: ابرو ممكن است به صورت موقتي يا به صورت دايم دچار ريزش شود.
انتظاري با اشاره به اينكه ريزش ابرو نيز همانند ريزش موي سر داراي عوامل متعددي است عنوان كرد: كه بعضي از مهمترين علل ريزش ابرو شامل كندن فيزيكي، بيماري هاي غدد درون ريز نظير بيماري هاي تيروئيد، مصرف داروهاي هورموني نظير قرص هاي ضد حاملگي، عفونت هاي موضعي نظير آلودگي هاي قارچي يا عفونت هاي سيستميك نظير سيفليس است آلودگي هاي انگلي نظير شپش مي تواند به شكل ريزش ابرو با خارش تظاهر نمايد.
اين متخصص پيشگيري از بيماري در مورد ساير علل ريزش ابرو كه از شيوع كمتري برخوردار است گفت: بعضي سرطان هاي مهاجم، استفاده از روش هاي شيمي درماني شامل اين مواد است.
وي تصريح كرد: بعضي از بيماري هاي اتوايمون نظير بيماري لوپوس و برص (لك و پيس) نيز ممكن است به شكل ريزش ابرو تظاهر نمايند.
انتظاري افزود: مصرف بعضي از داروهاي ضد فشارخون و داروهاي روانپزشكي نيز مي تواند باعث ريزش ابرو شود و همچنين مصرف بيش از حد و خودسرانه بعضي از ويتامين ها و مواد معدني از جمله ويتامين B و مشتقات ويتامين A نيز مي تواند منجر به ريزش ابرو شود.
وي در مورد درمان ريزش ابرو خاطرنشان كرد: بهتر است علت زمينه اي شناخته شده و مرتفع شود.
اين عضو آكادمي زيبايي آمريكا گفت: در مواردي كه ريزش ابرو به شكل دايمي ايجاد شده است بهتر است از روش هاي نظير پيوند ابرو استفاده نمود.
وي به افراد توصيه كرد: از آنجا كه فوليكول موي ابرو در اثر كندن مداوم، امكان جذب مداوم دارد.
بنابراين افراد فرم ابروي مطلوب را انتخاب كرده و به منظور پيشگيري از ريزش دائم ابرو از تغيير مداوم و مكرر آن خودداري نمايند./ح
سه|ا|شنبه|ا|22|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]