تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهى است كه خداوند در آن حسنات را مى‏افزايد و گناهان را پا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804025026




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دوره.ای بحرانی در زندگی آقایان


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: جام جم: یائسگی مردانه که به آن آندروپوز هم گفته می.شود با تغییرات هورمونی، فیزیولوژیک و شیمیایی که معمولا در تمام مردان بین سنین ۴۰ تا ۵۵ سالگی رخ می.دهد، آغاز می.شود و این تغییرات بر تمام جنبه.های زندگی یک مرد تاثیر می.گذارد.

می.توان گفت یائسگی مردانه یک وضعیت جسمی است که جنبه.های روانی، فردی، اجتماعی و روحی متفاوتی دارد. مردان در این دوره شروع به افزایش وزن می.کنند، توده عضلانی.شان کاهش می.یابد، احساس افسردگی و اضطراب می.کنند، دچار مشکلات خواب می.شوند، احساس ضعف می.کنند و بارزتر از همه دچار ناتوانی جنسی می.شوند. از دیگر علائم یائسگی در مردان می.توان به خستگی و بی.حوصلگی، افزایش تحریک.پذیری، گرگرفتگی، کاهش حافظه و سطح کارایی، تکرر ادرار بخصوص در شب، یبوست، ریزش مو و وجود دردهای استخوانی اشاره کرد. یائسگی مردانه که گاهی برای توصیف کاهش میزان تستوسترون با افزایش سن رخ می.دهد با یائسگی زنانه کاملا متفاوت است.

در مورد یائسگی مردانه می.توان گفت برای آن دسته از مردانی که تلاش می.کنند جوان بمانند این دوره از زندگی به صورت بحران ظاهر می.شود، در حالی که برای کسانی که متوجه این نکته شده.اند تغییرات جسمی، هیجانی و روحی ناشی از این مرحله جهت آماده.سازی آنها برای مرحله دوم زندگی مفید است. این دوره از زندگی به هیچ عنوان بحران محسوب نمی.شود.


تغییرات روانی در یائسگی مردان

دگرگونی.های حافظه: همان.گونه که با افزایش سن در نیروی فیزیکی مردان کاهش طبیعی ایجاد می.شود، افتی در عملکردهای ذهنی نیز به وجود می.آید. این حقیقت که فرآیندهای ذهنی،. اغلب در حال افت هستند هنگامی آشکار می.شود که مردان متوجه می.شوند،. تصمیم.گیری.هایشان به زمان بیشتری نیاز دارد.

احساس دلتنگی و نارضایتی: پزشکان به این حالت هیجانی، ملال می.گویند و آن را با عناوینی چون تشویش، رنج، نا.آرامی، بی.قراری و رخوت توصیف می.کنند. اکثر مردانی که این احساسات را تجربه می.کنند، هرگز در جستجوی کمک نیستند و حتی متوجه نمی.شوند دلتنگند.

اضطراب و بی.خوابی: شاید در زندگی یک مرد اضطراب و سایر نشانه.های آن مانند سردرد، مشکلات معده و تشویش وجود داشته باشد، اما او ممکن است آن را دست.کم بگیرد یا انکار کند. معمولا افراد زمانی که مضطرب می.شوند، اغلب در خوابیدن دچار مشکل می.شوند. اغلب مردانی که در دهه. ۴۰ و ۵۰ سالگی سالم هستند، ولی در خواب رفتن مشکل دارند یا در طول شب بیدار می.شوند و قادر به خوابیدن دوباره نیستند، احتمالا از یائسگی مردانه در رنج هستند.
ترس و دلهره: هنگامی که مردان به میانسالی می.رسند، ترس از مرگ به افکارشان راه می.یابد. آنها ممکن است نگران مرگ والدین، همسر، فرزندان یا خودشان باشند.

بی.کفایتی: صرف.نظر از میزان موفقیت مردان، اغلب آنها در این مرحله از زندگی، احساس یک بازنده را دارند. آنان اغلب احساس می.کنند در تمامی جنبه.های زندگی.شان شکست خورده.اند. امور جنسی و توان فیزیکی در حال افت، هسته مرکزی مردانگی.شان را تضعیف می.کند.


مشکلات مربوط به این دوران

اغلب مردان این مشکل را انکار می.کنند، درباره.اش با کسی صحبت نمی.کنند، همسر یا خودشان را سرزنش می.کنند، کناره.گیری می.کنند، اعتماد به نفسشان از بین می.رود و روابطشان خراب می.شود. آنچه اغلب وضع را بدتر می.کند، شرمی است که بسیاری از مردان احساس می.کنند. آنها تصور می.کنند تنها فردی هستند که دچار این حالت شده.اند و یقین دارند همراه با این اختلال (جنسی). مردانگی.شان از دست می.رود. در واقع مشکل.ترین مرحله برای این دسته از مردان، تشخیص مشکل، صحبت کردن با یک فرد قابل اعتماد و طلب کمک هنگام ادامه مشکل است.

این حالت ترس.ها و تعارض.هایی را در مردان به وجود می.آورد، چراکه در بسیاری از مردان این تمایل، تنها مورد باثبات در زندگی.شان است. آنها ازدواج می.کنند، بچه.دار می.شوند، چاق می.شوند، دوباره ازدواج می.کنند و... زندگی.شان ممکن است دائم در حال تغییر باشد، ولی میل جنسی و عملکرد آن همراه دائمی و بخشی از وجودشان است.

همچنین در مردان افسردگی با سرزنش دیگران، همسر، روسا و مسائل اقتصادی بروز می.کند. به طور کلی احساساتی که مردان در این دوران دارند، اغلب درهم و برهم و آشفته است و در فهم تمایلاتشان دچار اشکال هستند. آنها در این دوره اگر فرزندان نوجوان داشته باشند، تغییرات خودشان، تنش.های معمول بین والدین و فرزندان را وخیم.تر می.کند، بخصوص اگر مانند بسیاری از مردان در حالت انکار این تغییرات باشند.

اگر مردان قادر به رویارویی مستقیم با ترس.های میانسالی خود نباشند، ممکن است احساسات خود را روی پسران و دخترانشان فرافکنی کنند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 288]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن