تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 29 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854383166




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پرتوي از سيره و سيماي فاطمه زهرا سلام الله عليها


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: حضـرت فاطمه زهرا(س) دختـر گرامـي پيامبراكرم(ص) و خديجه كبري, چهارميـن دختـر پيامبـر اسلام(ص) است. القاب حضـرتـش: زهرا, صـديقه, طاهـره, مباركه, زكيه, راضيه, مرضيه, محدثه و بتـول مي باشد.
بيشتر مورخان شيعه و سني, ولادت باسعادت آن حضرت را بيستم جمادي الثاني سـال پنجم بعثت در مكه مكرمه مي دانند.برخي سال سـوم و برخي سال دوم بعثـت ذكـــر كرده اند.يك مورخ و محدث سني, ولادت آن بانو را در سال اول بعثت دانسته است.
بديهي است روشن ساختن زاد روز ياسالروز در گذشت شخصيتهاي بزرگ تاريخ هر چند كه از نظر تاريخـي و تحقيقـي باارزش و قـابل بحث است, اما از نظر تحليل شخصيت چنـدان مهم به نظر نمـي رســد.
آنچه مهم و سرنوشت ساز است نقـش آنان در سـرنـوشت انسان و تاريخ مـي باشـد. پـرورش زهرا(س) در كنار پـدرش رسـول خدا و در خانه نبوت بود; خانه اي كه محل نزول وحي و آيه هاي قرآن است. آنجا كه نخستيـن گروه از مسلمانان به يكتايي خدا ايمان آوردند و بر ايمان خـويـش استـوار ماندند. آن سالها در سراسر عربستان و همه جهان, اين تنها خانه اي بود كه چنيـن بانگي از آن بر مي خاست: الله اكبر. و زهرا تنها دختر خردسال مكه بـود كه چنيـن جنب و جـوشي را در كنار خـود مي ديد.
او در خانه تنها بـود و دوران خردسالي را به تنهايي مي گذراند. دو خواهرش رقيه و كلثوم چند سال از او بزرگتر بودند. شايد راز اين تنهايي هـم يكي ايـن بـوده است كه بايـد از دوران كـودكـي همه تـوجه وي به رياضتهاي جسمانـي و آمـوزشهاي روحاني معطوف گردد.
حضرت زهرا(س) بعد از ازدواج با اميرالمومنين علي(ع) به عنوان بانويي نمونه بر تارك قرون و اعصار درخشيد. دختر پيامبر همچنان كه در زندگي زناشـويي نمونه بـود, در اطاعت پـروردگار نيز نمـونه بـود. هنگامـي كه از كارهاي خانه فـراغت مي يافت به عبادت مـي پـرداخت, به نماز, دعا, تضرع به درگاه خـدا و دعا بـراي ديگران. امام صادق(ع) از اجداد خويش از حسـن بـن علي(ع) روايت كرده است كه:
مادرم شبهاي جمعه را تا بامداد در محراب عبادت مـي ايستاد و چـون دست به دعا برمي داشت مردان و زنان با ايمان را دعا مي كرد, اما درباره خـود چيزي نمـي گفت. روزي بدو گفتـم: مادر چرا براي خـود نيز مانند ديگران دعاي خير نمي كني؟ گفت: فرزندم ! همسايه مقدم است.
تسبيح هايي كه به نام تسبيحات فاطمه(س) شهرت يافته و در كتابها معتبر شيعه و سنـي و ديگـر اسنـاد, روايت شـده نزد همه معروف است.
فاطمه(س)تا وقتي كه رسول خدا از دنيا نرفته بود, سختيها و تلخيهاي زندگي را با ديدن سيماي تابناك پيامبر اكرم(ص) بر خـود همواره مي نمود, ملاقات پدر تمام رنجها را از خـاطـرش مـي زدود و به او آرامـش و قـدرت مـي بخشيـد.
اما مرگ پدر, مظلوم شدن شـوهر, از دست رفت حق, و بالاتراز همه دگرگونيهايي كه پس از رسـول خدا(ص) ـ به فاصله اي اندك ـ در سنت مسلماني پديد آمد, روح و سپـس جسـم دختر پيغمبر را سخت آزرده ساخت. چنان كه تاريخ نشان مـي دهـد, او پيـش از مـرگ پدرش بيماري جسمي نداشته است.داستان آنان را كه به در خانه او آمـدنـد و مـي خواستند خانه را با هر كـس كه درون آن است آتـش زننـد شنيده ايد. خـود ايـن پيشامد, به تنهايـي براي آزردن او بـس است چه رسد كه رويدادهاي ديگر هـم بدان افزوده شـود. دختر پيغمبـر, نالان در بستـر افتاد. زنان مهاجر و انصار نزد او گرد آمدند. آن بانـوي دو جهان, خطبه اي بليغ در جمع آن زنان بيان فرمـود كه با نقل بخشي كوتاه از آن, گوشه اي از درد ديـن و سوز و گداز مكتبي زهرا(س) و شكوه او از مـردم فـرصت طلب و غاصبـان ولايت را در مـي يـابيد






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن