تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860598726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دارو رساني به سلول‌هاي مغزي با استفاده از نانو ذرات


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: دارو رساني به سلول‌هاي مغزي با استفاده از نانو ذرات



دكتر خرازي رئيس هيات امناي پژوهشكده علوم‌شناختي خبر داد

دارو رساني به سلول‌هاي مغزي با استفاده از نانو ذرات



http://www.ettelaat.com/new/newdata/2011/05/05-11/14-31-53.jpg









طرح تحقيقاتي انتقال دارو به بدن با استفاده از نانو ذرات از سوي محققان پژوهشكده علوم شناختي پيگيري مي‌شود.

دكتر كمال خرازي، رئيس هيات امناي پژوهشكده‌ علوم شناختي، با بيان اين مطلب در چهارمين کنفرانس بين‌المللي علوم شناختي افزود: در زمينه‌ دارورساني هدفمند به سلول‌هاي مغزي با استفاده از نانوذرات با توجه به جديد بودن آن تاکنون فعاليت عملي صورت نگرفته است و هم‌اکنون در حال تدوين اين ايده در پژوهشکده هستيم.

او با اشاره به اين موضوع که دارو با تزريق به بدن و از طريق گردش خون به تمامي نقاط بدن منتقل مي‌شود و مي‌تواند عوارض مختلفي داشته باشد، اضافه کرد: دارو رساني هدفمند به سلول‌هاي مغزي با استفاده از نانو ذرات از ميزان عوارض جانبي به بدن مي‌کاهد.

خرازي گفت: در اين راستا در حال بررسي ايده‌هاي نو در سطح دنيا و تشكيل گروه‌ تخصصي متشكل از استادان گرايش‌هاي مختلف مورد نياز اين طرح تحقيقاتي در پژوهشكده‌ علوم شناختي هستيم.

وي با اشاره به کشورهاي فعال در اين زمينه گفت: كشورهايي مانند آمريكا، روسيه و برخي كشورهاي اروپايي در اين زمينه فعاليت دارند و ايران هم در حال مطالعه روي اين پروژه است.

رئيس هيات امناي پژوهشكده علوم شناختي همچنين به سند راهبردي توسعه‌ علوم شناختي اشاره کرد و گفت: بررسي اين سند در دستور كار شوراي معين شوراي عالي انقلاب فرهنگي قرار گرفته است و اميدواريم مراحل نهايي آن در شوراي عالي انقلاب فرهنگي طي شود.

خرازي گفت: اين سند نشاندهنده‌ ميزان پيشرفت ايران در زمينه‌ علوم و فناوري‌هاي شناختي و بيانگر فعاليت‌هايي است كه بايد براي توسعه‌ بيشتر اين علم در كشور انجام دهيم.

رئيس هيات امناي پژوهشكده علوم شناختي اضافه کرد: سند راهبردي علوم و فناوري‌هاي شناختي به بررسي مسائلي مانند چگونگي تاسيس موسسات پژوهشي و آزمايشگاه‌هاي تخصصي، ايجاد شبكه‌ ارتباطي بين محققان در اين رشته، سرمايه‌گذاري‌هاي دولتي و حمايت‌هاي بخش خصوصي مي‌پردازد كه در صورت تصويب آن بايد ستادي به نام ستاد توسعه‌ علوم و فناوري شناختي تاسيس شود تا بتواند مسير توسعه‌ علوم و فناوري‌هاي شناختي را مشخص كند.

رئيس هيات امناي پژوهشكده مطالعات علوم شناختي همچنين در سخنراني افتتاحيه همايش كه ديروز در تهران انجام شد، گفت: علوم و فناوري شناختي به مثابه يك علم بين رشته‌اي، چالش و مسئوليتي عظيم براي علم و فناوري در قرن 21 به شمار مي‌رود.

دكتر خرازي افزود: ظرفيت كاربرد اين علم در قلمرو پزشكي و روانپزشكي، آموزش‌هاي طبيعي، درماني و جبراني، ابزارهاي شناختي، ارتباطي و تصميم‌سازي فوق‌العاده عظيم و متنوع است.

او اضافه كرد: شكي نيست كه تلاش‌هاي علمي اوليه قرن 21 رمزگشايي از مغز و بلندپروازانه‌ترين پروژه علمي آن علوم‌شناختي و فناوري بوده است؛ به همين دليل علوم‌شناختي كم‌اهميت‌تر از علوم ژنتيك، فيزيك جديد، كيهان شناسي يا توسعه پايدار نيست. اين علم همچنين چالشي اساسي در حوزه موضوعات اخلاقي ايجاد مي‌كند.

رئيس هيات امناي پژوهشكده مطالعات علوم شناختي ادامه داد: افزايش دانش ما از رموز و روشي كه مغز بر مبناي آن عمل مي‌كند، تصميم مي‌گيرد يا دچار اشتباه مي‌شود. اين موضوع بدون شك به ما در سياست، تجارت، رسانه يا حيطه‌هاي اجتماعي كمك مي‌كند.

دكتر خرازي گفت: درمان اختلالات مغزي و ناهنجاري‌هاي رواني از طريق دارو، كاشت وسايل الكترونيك در درون مغز، توسعه و گسترش تعاملات كامپيوتري مغز كه از طريق آن مي‌توان با ساير افراد انساني يا ماشين‌ها ارتباط برقرار كرد، توسعه و گسترش وسايل و راهبردهايي براي خواندن ذهن ديگران، توسعه و گسترش راهبردها و وسايلي براي آموزش كودكان با توجه به برترين استعدادهاي آنان از جمله تاثيرات علوم و فناوري شناختي بر حيات انساني در دهه‌هاي پيش رو است.

همچنين «حميد پور اعتماد»،رئيس پژوهشکده علوم شناختي، درباره اهداف برپايي اين همايش به خبرنگار ما گفت: اين کنفرانس سه روزه فضايي مناسب براي تبادل نظر ميان محققان کشورهاي مختلف در زمينه مسايل علوم شناختي دانست.

وي افزود: ما در زمينه علومي مانند بيوتکنولوژي يا نانو پيشرفت‌هاي خوبي داشتيم، زيرا تاريخچه اين علوم به 60 تا 70 سال پيش مي‌رسد، در حالي که قدمت علوم شناختي در ايران 13 سال است و دراين مدت آن طور که بايد و شايد به اين علوم پرداخته نشده است.

پور اعتماد با بيان اين‌که ميانگين سن مراکز علوم شناختي در کشوري مانند چين در مقايسه با کشور ما 50 درصد کمتر است، اضافه کرد: اين در حالي است که آنها دهها برابر از ما جلوتر هستند.

وي افزود: شروع علوم شناختي در کشورهاي ديگر مانند کشورهاي اروپايي از ما ديرتر است، اما جهش‌هايشان بلندتر و بيشتر است.

همچنين دكتر سيد وحيد شريعت، دبير علمي اين كنفرانس، گفت: موسسات تحقيقاتي و دانشگاه‌هاي بسياري به تحقيق در زمينه علوم شناختي اشتغال دارند و در تلاشند تا راز بزرگترين سرمايه آدمي يعني مغز و ذهن را کشف کنند و کارکردهاي آن را به عنوان عالي ترين و پيچيده ترين وديعه الهي بشناسند.

او ادامه داد: تاکنون دانشمندان عصب شناس، زبان‌شناس، روان شناس، فيلسوفان ذهن و نظريه پردازان علم رايانه با کمک هم توانسته‌اند گام‌هاي با ارزشي را در کشف و تبيين کارکردهاي شناختي مغز انسان بردارند، به گونه‌اي که در مدت سه تا چهار دهه اخير، يافته‌هاي گرانبهايي را براي ما به ارمغان آورده اند.

دبير علمي همايش با بيان اين‌که مباحث اين کنفرانس سه روزه به زبان انگليسي ارائه مي‌شود، افزود: موضوعات مرتبط با علوم شناختي شامل علوم اعصاب شناختي، روان شناسي شناختي، آموزش و پرورش شناختي، هوش مصنوعي، فلسفه ذهن و زبان‌شناسي شناختي است.

شريعت، اين همايش را از نظر علمي پربارتر از همايش‌هاي قبلي ارزيابي کرد و گفت: تعداد مقالات ارسال و پذيرفته شده افزايش يافته و انتظارمان اين است که به همان نسبت سخنراني چکيده مقالات بهتر انجام شود.

او يکي از دستاوردهاي برپايي چنين همايش‌هايي را معرفي و شناساندن علوم شناختي به جامعه علمي و مردم دانست و گفت: در صدد هستيم به زودي زمينه ايجاد چندين رشته مختلف اين علم را در دانشکده علوم شناختي فراهم کنيم.

چهارمين کنفرانس بين المللي علوم شناختي به همت پژوهشکده علوم شناختي و با همکاري دانشکده فن‌آوري‌هاي نوين، دانشگاه علوم پزشکي تهران، پژوهشگاه دانش‌هاي بنيادي و انجمن روانشناسي ايران تا فردا با حضور دانشمنداني از ايران و 15 کشور جهان در دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.

مقالات چهارمين كنفرانس بين‌المللي علوم شناختي در قالب شش كارگاه تخصصي با موضوعات، تصويربرداري از انتقال سيناپسي تك آمين در بدن، اندازه‌گيري تغيير و تبديل، اتصال و سوخت و ساز تك آمين در مغز زنده، ارتباط فراگير تفاوت بين مهارت ضمني زبان‌شناسي با دانش آشكار زبان‌شناسي متا در مطالعات عصبي شناختي، تشخيص و مديريت اختلالات عصبي در جنين، اجتماعات آنلاين دانش، آشنايي با نظريه نوسان غيرخطي و اندازه‌گيري و آناليز وظايف شناختي ارائه شده است.‏

‏ همچنين «آلبرت گدي» از دانشكده عصب‌شناسي و داروشناسي دانشگاه كپنهاگ دانمارك، «فريد مسرور» از دانشگاه ‌هاروارد آمريكا، «ميشل پاراداي» از دانشگاه مك گيل و دانشگاه كو بك در مونترال كانادا، «جان استاين» از دانشگاه آكسفورد، «كاميل راث» از مركز عالي مطالعات علوم اجتماعي فرانسه و «يوكو ياماگوچي» و «ماساهيرو كاواساكي» از موسسه علوم مغز ريكن ژاپن به عنوان مهمان اين كنفرانس علمي ـ تخصصي سخنراني كردند.



منبع: اطلاعات






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 506]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن