تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833249374
فایرفاکس را بشناسیم
واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: فایرفاکس را بشناسیم
Firefox
http://1fathi.files.wordpress.com/2008/03/persianfirefox.png
فایرفاکس را بشناسیم : اگر هر جایی نامی از فایربرد - فونیکس - fx و یا FF دیدید احتمالا منظور مرورگر اینترنت FireFox است. مرورگر اینترنت برنامه ای مانند اینترنت اکسپلورر ویندوز است که به وسیله آن می توان از صفحات وب دیدن کرد. یک طرح داخلی در شرکت موزیلا باعث شد در 23 دسامبر 2002 مرورگری به نام فونیکس ارائه شود. فونیکس بارها مجبور شد به خاطر مسائل حقوقی تغییر نام دهد تا اینکه در 9 فوریه 2004 ورژن کد بلوط اشرافی این پروژه به نام فایرفاکس 0.8 در آمد. فایرفاکس در 9 نوامبر 2004 رسما نسخه یک خود را ارئه کرد. از آن زمان تا به حال ورژنهایی زیادی از فایرفاکس به دست ما رسیده است که هر کدام در نوع خود نوع آوری هایی داشته است. آخرین ورژنی که به دست ما رسیده است فایرفاکس 3 بتا 3 است که فقط 5 روز بعد از نسخه قبلی به بازار آمد!
فایرفاکس چه برتری هایی دارد؟این سوال را باید به صورت فایرفاکس نسبت به اینترنت اکسپلورر 6 چه برتری هایی دارد؟ تصحیح کرد.
http://1fathi.files.wordpress.com/2008/03/firefox.thumbnail.jpg
سرعتفایرفاکس از نظر سرعت اصلا با اکسپلورر 6 ( نسخه ای که بر روی ویندوز ایکس پی به صورت پیشفرض نصب شده است ) قابل مقایسه نیست. متاسفانه مرورگر اینترنت اکسپلورر اصلا در این زمینه حرفی برای گفتن ندارد و وقتی که با فایرفاکس کار می کنید تازه متوجه فرق زیاد این دو مرورگر می شوید.
امنیتاز نظر امنیتی فایرفاکس همواره به دلایل زیادی نسبت به اکسپلورر برتری داشته است. اکسپلورر 6 تا به حال بسیار مورد حملات هکرها قرار گرفته است که همین باعث نوعی هراس در دل کاربران می شود. در این زمینه خود به خود مرورگر اینترنت اکسپلورر 6 نمره مردودی می گیرد. از آن طرف فایرفاکس به خاطر اوپن سورس بودن بسیار امن است. نرم افزار اوپن سورس به نرم افزاری می گویند که توسط یک گواهینامه خاص به کاربران اجازه می دهد بر روی آن تغییرات ایجاد و آن را به میل خود درآورند. هر مشکل امنیتی فایرفاکس به سرعت توسط کاربران شناسایی و رفع می گردد.
قیمت هر دو این دو مرورگر رایگان هستند. البته یک نکته ای وجود دارد. شما پول اکسپلورر را روی ویندوز خود پرداخت کرده اید! بنابراین اگر روزی کپی رایت در ایران اجرا شود اصلا به این که بتوانید از اینترنت اکسپلورر خود استفاده کنید فکر نکنید. استفاده از فایرفاکس کاملا رایگان و نسخه شما یک نسخه قانونی است در حالی که برای اکسپلورر چنین خاصیتی نیست.
امکاناتاز نظر امکانات فایرفاکس دو جور برتری امکاناتی دارد. یکی امکاناتی که روی فایرفاکس به صورت پیشفرض نصب است. این امکانات مانند تب بروزینگ اصلا در مرورگر اینترنت اکسپلورر 6 وجود ندارد. تب بروزینگ قابلیتی است که به شما اجازه می دهد تا چند صفحه اینترنتی را در یک پنجره باز کنید. این امکان باعث افزایش سرعت کار کردن شما می شود.
یک نوع دیگر از امکانات فایرفاکس استفاده از افزونه هاست. افزونه برنامه کوچکی است که به فایرفاکس شما اضافه شده و قابلیت جدیدی به مرورگر شما اضافه می کند. این امکان در اینترنت اکسپلورر بسیار محدود است در حالی که در فایرفاکس حدود 4000 افزونه وجود دارد. این افزونه ها می توانند در وب گردی شما تحولی اساسی ایجاد کنند. پایگاههای مانند افزونه های فارسی در این زمینه کمک خوبی هستند.
طبیعی است در هر دو قسمت اینترنت اکسپلورر 6 شکست می خورد.
کدام فایرفاکس را پیشنهاد می کنید؟ اگر با خواندن برتری های بالا تصمیم گرفتید که به جمع کاربران فایرفاکس بپیوندید من نسخه 2.0.0.14 (http://p30city.net/showthread.php?p=23651#post23651)را پیشنهاد می کنم. این نسخه کاملترین نسخه دوم این نرم افزار است. نسخه سوم هنوز در مرحله آزمایش است ( نسخه بتای آن منتشر شده ) و برای کاربران عادی توصیه نمی کنم.
آیا فایرفاکس نسخه فارسی هم دارد؟ بله. می توانید زبان فارسی را با استفاده از یک بسته زبان به مرورگر فایرفاکس اضافه کنید. متاسفانه مشکلات بسیار برای ساخت این نرم افزار از طرف چند ایرانی به وجود آمد ولی این نسخه در سلامت کامل به دست ما رسید. نسخه ای که به شما معرفی می کنم نسخه ای است که شخصا بدون مشکلی امتحان کردم و حداقل مطمئنم برای من مشکلی پیش نیامد.
آیا مرجع خوبی برای فایرفاکس به زبان فارسی هست؟ بله. خوشبختانه تیمهای فارسی زبان خوبی در این زمینه وجود دارند. شما می توانید هر گونه مشکلی را با آنان در میان بگذارید و یا از دوستانی که از فایرفاکس استفاده می کنند و به راحتی در دسترس هستند کمک بخواهید. البته اکثر کاربران بدون هیچ مشکلی با این مرورگر کار می کنند. راحتی تطبیق با این مرورگر یک امکان فوق العاده است.
http://1fathi.files.wordpress.com/2008/03/firefox1223.jpg
امیدوارم کمی از خوبی های مرورگر فایرفاکس را متوجه شده باشید. این مرورگر با سهمی 17 درصدی از بازار مرورگر دنیا هم اکنون در رتبه دومین مرورگر محبوب جهان است و روز به روز بر محبوبیتش افزوده می شود.
دانلود فایر فاکس از اینجــــــا (http://p30city.net/showthread.php?p=23651#post23651)
منبع (http://1fathi.wordpress.com/2008/03/02/firefox/)
نکته هایی برای استفاده بهتر از فایرفاکس (Firefox)
نکته هایی برای استفاده بهتر از فایرفاکس (Firefox)
http://i29.tinypic.com/2ppzrk7.jpg (http://p30city.net/%5BIMG%5Dhttp://i29.tinypic.com/2ppzrk7.jpg%5B/IMG%5D)
Image and video hosting by TinyPic-1
استفاده از آیکونهای کوچک تر برای داشتن فضای بیشتر: برای اینکه هنگامی که پنجره ی فایرفاکس در مقابل شما باز است فضای بیشتری برای مطالعه صفحات وب بر روی مانیتورتان داشته باشید بهتر است از آیکونهای کوچکتر در تولبار فایرفاکس استفاده کنید برای اینکار کافی است مسیر زیر را طی کنید: View بعد Toolbar بعد Customize و در آخر عبارت Use small icons را تیک بزنید.
2- بهره گیری از کلمات هوشمند برای جستجو های خاص: اگر موتور جستجو یا سایت خاصی است که در آن زیاد جستجو میکنید می توانید بدون مراجعه به آن سایت و یا موتور جستجو و تنها با بهره گیری از کلمات هوشمند از طریق نوار آدرس فایرفاکس جستجو هایتان را بسیار راحت تر در این مورد انجام دهید، از این قابلیت فایرفاکس عده ی زیادی بی اطلاع هستند.
روش کار بسیار ساده است کافی است ابتدا در درون باکس جستجوی مورد نظرتان کلیک کنید و گزینه Add a Key Word For This Search را بزنید در مثال تصویری زیر من اینکار را برای سایت معروف imdb یا دیتابیس سینمائی اینترنت کرده ام
Image and video hosting by TinyPic
و سپس برای آن یک کلمه کلیدی ساده که به خاطر آوردنش ساده باشد را در جایگاه مرتبطی که باز می شود ثبت کنید، مثلا من کلمه ی کلیدی را imdb گذاشتم، از این به بعد کافی است در نوار آدرس فایر فاکس کافی است تایپ کنم imdb Search Query یا ساده تر ای ام دی بی گزینه ی مورد نظر تا آنچه که مورد نظرم هست در سایت imdb مورد جستجو قرار گیرد.
Image and video hosting by TinyPic
3- میانبردهای کیبودر: برخی از میانبرهای کی بورد در فایرفاکس بسیار کاربردی هستند و یادگیری آنها کمتر از چند دقیقه وقت می خواهد ولی کار با فایرفاکس بعد از یادگیری بسیار آسان تر می شود.
Spacebar (page down)
Shift-Spacebar (page up)
Ctrl+F (find)
Alt-N (find next)
Ctrl+D (bookmark page)
Ctrl+T (new tab)
Ctrl+K (go to search box)
Ctrl+L (go to address bar)
Ctrl+= (increase text size)
Ctrl+- (decrease text size)
Ctrl-W (close tab)
F5 (reload)
Alt-Home (go to home page)
4- تایپ سریع آدرسها با استفاده از میانبرد های کیبورد : یک حقه ی دیگر هم توسط کیبورد می توان پیاده کرد که تایپ کردن آدرس در آدرس بار را راحت تر میکند. اگر کلیدهای کنترل و L را با هم فشار دهید نوارد آدرس فعال میشود و آماده تایپ آدرس میگردد، حال اگر نام سایتی را می دانید ولی پسوندش یادتان نیست کافی است نام آن را در آدرس بار تایپ کنید و کلید Enter را بزنید تا گوگل بگوید آدرس سایت مورد نظر شما با چه پسوندی است در ضمن اگر نام سایت و پسوندش را نیز می دانید باز روش راحت تری برای تایپ آن هست، ابتدا نام سایت را تایپ کنید سپس اگر سایت شما با پسوند com. است کلیدهای کنترل و Enter اگر net. است کلیدهای Shift+Enter و اگر org. است ctrl+shift+Enter را فشار دهید با فشردن این کلیدهای ترکیبی خود فایرفاکس اتوماتیک وار .www و پسوند مورد نظر شما را به کلمه ای که تایپ کرده اید اضافه میکند.
5- برای کار کردن با تب ها هم در کیبورد میانبرهایی وجود دارد :
- اگر تب و شیفت را با هم فشار دهید در تب ها جلو می روید
- اگر ctrl و تب و شیفت را با هم فشار دهید در تب ها از راست به چپ حرکت می کنید یا برعکس حالت بالا عقب می روید.
- اگر کنترل و مثلا عدد پنج را فشار دهید به پنجمین تبی که از چپ به راست باز است می روید.
6- میانبرهای فایرفاکس برای ماوس: در عین حال در فایرفاکس میانبرهایی نیز برای ماوس وجود دارد که کار با این نرم افزار را راحت تر میکند.
- اگر بر روی یک لینک کلید میانی ماوس را بفشارید لینک در یک تب جدید باز می شود.
-اگر شیفت را بگیرید و با ماوس به سمت پائین اسکرل کنید به صفحه ی قبلی می روید و اگر هم در حین نگاه داشتن شیفت به سمت بالا اسکرول کنید به صفحه ی بعدی می روید.
- اگر Ctrl را نگاه دارید و به سمت بالا اسکرل کنید اندازه فونت بزرگ می شود و اگر بر عکس عمل کنید یعنی Ctrl را نگاه دارید و به سمت پائین اسکرل کنید اندازه فونت صفحه یی که در حال مشاهده آن هستید کوچک می شود.
- اگر بر روی یک تب کلید میانی ماوس را فشار دهید آن تب بسته خواهد شد.
7- حذف کردن برخی موارد از History آدرس بار: فایرفاکس ذاتا این قابلیت را داراست که در هنگام تایپ آدرس توسط شما در آدرس بار آدرسهایی که قبلا شما تایپ کرده اید و نزدیک به چیزی است که فعلا شما دارید تایپ میکنید را نمایش دهد تا پروسه ی تایپ آدرس را کوتاه کند در برخی موارد آدرسهایی هستند که شما نمی خواهید بعد در حین تایپ آدرس نشان داده شوند برای اینکار ابتدا به آدرس بار بروید آدرسی که می دانید نزدیک به آدرسی که قرار است نمایش داده نشود را تایپ کنید تا در منوی زیر آدرس بار آدرس مورد نظر نمایش داده شود، حالا با کلیدهای کیبورد به سمت پائین بروید تا به آدرس دلخواه برسید و بعد کلید خدف را فشار دهید تا آن آدرس حذف شود.
8- یک روش دیگر برای سفارشی سازی فایرفاکس ساختن یک فایل user.js است که می تواند سرعت مروگر شما را بسیار بهبود دهد. برای این امر لازم است شما یک فایل user.js در فولدر پروفایل خود بسازید برای اینکه بدانید فولدر پروفایل کجاست ابتدا به اینجا سری بزنید، حالا می توانید این فایل را با استفاده از مواردی که در اینجا آورده شده است ویرایش کنید و وضعیت مرورگر خود را بهبود دهید (بهره گیری از این بند نیازمند به حوصله، اندکی استعداد، و حداقلی از زبان انگلیسی است و توضیحات بیشتر از این در حوصله ی بحث فوق با توجه به محدودیت وقت نویسنده نمی گنجد.)
9 - برای بوک مارکهای خود کلمات کلیدی مشخص کنید : برای دسترسی سریعتر به بوک مارکهای خود می توانید برای آنها کلمات کلیدی مشخص کنید کافی است بر روی یک بوک مارک کلیک راست کنید و سپس Properties را انتخاب کنید و بعد در مقابل Keyword کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کنید حالا اگر این کلمه کلیدی را در آدرس بار خود تایپ کنید به همان آدرسی خواهد رفت که در آن بوک مارک به ثبت رسیده است.
10- تسریع روند بارگذاری صفحات برای کاربران خطوط پرسرعت اینترنتی : اگر دسترسی به اینترنت با سرعت بالا دارید نکات زیر می تواند باعث شود لود شدن صفحات در فایرفاکس و در چندین تب به صورت همزمان بسیار سریعتر صورت گیرد.
- ابتدا در آدرس بار خود عبارت about:config را تایپ کنید و Enter را فشار دهید. و بعد در مقابل F-ilter عبارت network.http را تایپ کنید و با کلیک دو تایی بر روی موارد مرتبط این تنظیمات را تغییر دهید:
network.http.pipelining را بر روی true تنظیم کنید.
network.http.*****.pipelining را بر روی tru تنظیم کنید.
network.http.pipelining.maxrequests را بر روی 30 قرار دهید
در جایی از صفحه رایت کلیک کنید و گزینه ی New-> Integer را انتخاب کنید و مقدار آن را برابر صفر قرار دهید.
11- فایرفاکس را در استفاده از رم محدود کنید: اکثر افراد بزرگترین ضعف فایرفاکس را در میزان استفاده آن از حافظه رم می دانند که البته دسترسی این مروگر به این حافظه را می توان محدود ساخت، برای اینکار about:config را در آدرس بار تایپ کنید و در درون باکس ف-یلتر عبارت browser.cache را تایپ کنید تا نتایج محدود شوند و سپس browser.cache.disk.capacity را انتخاب کنید در حالت عادی مقداری که برای این گزینه در نظر گرفته شده است 50000 است ولی اگر شما یک رم بین 512 مگابایت الی 1 گیگ دارید توصیه میشود آن را بر روی 15000 بگذارید.
12- میزان استفاده فایرفاکس از حافظه رم در حالت minimize را کاهش دهید: این تنظیمات می شود سبب میشود تا زمانی که شما فایرفاکس را اصطلاحا minimize می کنید بر روی هارد دیسک بار گذاری شود و از حافظه رم خارج شود، که اینکار علاوه بر آزاد کردن حافظه رم سبب می شود تا بارگذاری مجدد فایرفاکس و یا همان restore کردنش بسیار سریعتر صورت گیرد. برای اینکار باز بایستی به سراغ about:config بروید در جایی از صفحه کلیک راست کنید و مسیر New-> Boolean را طی کنید تا از شما یک نام بخواهد و نام را config.trim_on_minimize وارد کنید حالا بر روی این تنظیم جدید دابل کلیک کنید و مقدار آن را TRUE قرار دهید و بعد فایرفاکس را ری استارت کنید تا نتیجه را مشاهده کنید.
13- حذف یا اضافه کردن کلید بستن از کنار تب ها: آیا تا به حال شده است تصادفا بر روی ضربدر کنار یک تب کلیک کرده باشید و آن تب را به اشتباه بسته شده باشد؟ می توانید با رفتن به تنظیمات فایرفاکس این کلید را حذف یا اضافه کنید کافی است دوباره به سراغ about:config رفته و مقدار لازم را برای browser.tabs.closeButtons ویرایش نمائید در زیر عملکرد هر یک از مقادیر داده شده است.
صفر: نمایش یک کلید بستن تنها بر روی تبی که فعال است.
یک: حالت پیش فرض فایرفاکس: نمایش یک کلید بستن برای هر تب
دو: هیچ کلید بستنی برای هیچ تبی نمایش داده می شود.
سه: نمایش یک کلید بستن در انتهای نوار تب ها (مشابه قابلیت که در نسخه های پیشین فایرفاکس وجود داشت.)
سه: نمایش تنها یک کلید بستن در انتهای نوار تب ها
افزودنیهای فایرفاكس Firefox AddOnافزودنیهای فایرفاكس Firefox AddOn
http://i29.tinypic.com/2ppzrk7.jpg (http://p30city.net/%5BIMG%5Dhttp://i29.tinypic.com/2ppzrk7.jpg%5B/IMG%5D) http://i29.tinypic.com/2ppzrk7.jpg (http://p30city.net/%5BIMG%5Dhttp://i29.tinypic.com/2ppzrk7.jpg%5B/IMG%5D)
دنیای مرورگرها در حال حاضر بین سه نرمافزار Internet Explorer ،FireFox و Opera تقسیم شده است.
البته هنوز IE به لطف ویندوز در مقام اول قرار دارد، ولی احتمالاً اكثر كسانی كه از آن استفاده میكنند، طعم خوش كار با فایرفاكس و امكانات و خصوصیاتی كه این مرورگر در اختیار میگذارد را نچشیدهاند.
یكی از مهمترین مزیتهای فایرفاكس كه توانسته است آن را چند سر و گردن بالاتر از رقبا نگه دارد، Extensionها یا به قولی AddOnهایی است كه برای فایرفاكس نوشته میشوند و هر یك امكانات و خصوصیات جالبی را به آن اضافه میكنند كه شاید بعضی از آنها هم هیچ ربطی به وظیفه ذاتی آن، یعنی مرور صفحات وب، نداشته باشند. در واقع سادگیِ ساختن اكستنشنها با ابزارهایی كه موزیلا در اختیار قرار میدهد، باعث شده است بسیاری ذوق و سلیقه خود را خرج دهند و اكستنشنهای بسیاری با تواناییها و كاركردهای گوناگون بسازند تا در نهایت این امكان را بیابند كه فایرفاكس خود را به یك برنامه همهكاره و نه تنها یك مرورگر صرف تبدیل نمایند. در این مقاله تعدادی از اكستنشنهای مهم و جالب را معرفی میكنیم كه البته شامل همه زمینهها نمیشود و احتمالاً خود شما هم میتوانید با اندكی گشت و گذار، موارد مورد نیاز خود یا اكستنشنهای جذاب و مفید را بیابید.
قبل از معرفی، به چند نكته توجه نمایید:
1- برای پیدا كردن اكستنشنهایی كه در اینجا معرفی میشوند، میتوانید در سایت addons.mozilla.org (http://addons.mozilla.org/) جستوجو كنید.
روش راحتتر نیز این است كه نام اكستنشن به اضافه كلمه Extension و Firefox را در گوگل جستوجو نمایید تا دقیقاً محل آن اكستنشن خاص به شما نشان داده شود.
2- هنگامی كه به صفحه یك اكستنشن خاص در سایت موزیلا میروید، دكمه سبز رنگی با كلمه Install Now روی آن میبینید كه با كلیك آن میتوانید مستقیماً اكستنشن را نصب نمایید یا روی آن راستكلیك كنید و گزینه Save Link as را انتخاب نمایید تا فایل ابتدا روی درایو شما كپی شود و سپس آنرا نصب نمایید. البته من معمولاً روش دوم را ترجیح میدهم.
3- همیشه سعی كنید اكستنشنهایی را نصب كنید كه از آنها استفاده میكنید. چون نصب تعداد زیادی از آنها باعث كند شدن فایرفاكس، به خصوص هنگام آغاز كار آن میشود.
4- اكستنشنهایی كه در اینجا معرفی میشوند، تنها مشتی از خروار هستند و شما مطمئناً قادرید نمونههای جالبی را پیدا كنید؛ به خصوص كه هر روز نمونههای جدید ساخته و آماده استفاده میشوند.
http://www.tebyan.net/image/big/1385/07/1311346613833223249668525258187232151136139.jpg
Adblock Plus 0.7.5.1
این افزودنی كه با شعار Ads were yesterday! روی فایرفاكس نصب میشود، جلوی نمایش تبلیغاتی كه در میان صفحات وب نمایش داده میشوند را میگیرد؛ هرچند در بعضی موارد هم اشتباهاتی در تشخیص تبلیغ دارد. با این حال، عملاً كمك بسیار خوبی در جلوگیری از هدر رفتن پهنای باند میكند.
ChromaTabs 2.0
این افزودنی یكی از محبوبترین اكستنشنهای من است كه با رنگی كردن Tabهای فایرفاكس شما را از محیط خشك و خاكستری آن نجات میدهد. البته این كار را بیهدف انجام نمیدهد، بلكه تمام Tabهایی كه از یك سایت منشعب میشوند را با یك رنگ نمایش میدهد تا با نگاهی به آنها بتوانید تشخیص راحتتری در انتخاب داشته باشید.
Download Statusbar 0.9.5
هنگامی كه با استفاده از فایرفاكس میخواهید فایلی را دانلود كنید، پنجرهای مجزا باز میشود كه عملیات مرتبط با دانلود در آن قسمت صورت میگیرد، ولی با استفاده از این برنامه فرایند دانلود فایلهای در حال دانلود را در نواری بالای StatusBar نمایش میدهد و اطلاعاتی همانند حجم فایل و سرعت دانلود را نیز در اختیار شما قرار میدهد.
ErrorZilla Mod 0.2
این افزودنی كار خیلی خاصی برای شما انجام نمیدهد و تنها هنگامی كه فایرفاكس نتواند صفحهای را پیدا نماید، به جای Error معروف Server not Found یك صفحه گرافیكی را به شما نمایش میدهد كه امكاناتی همانند Ping ،Trace و Whois در آن گنجانده شده است و میتوانید با استفاده از آن، اطلاعاتی در مورد آن صفحه خاص كسب كنید.
Extended Statusbar 1.2.6
بعد از نصب این برنامه در StatusBar فایرفاكس، اطلاعاتی همانند سرعت، مدت و حجم اطلاعات دریافت شده مربوط به هر صفحهنمایش داده می شود. البته اگر با اُپرا هم كار كرده باشید، این امكان را در آنجا هم مشاهده كردهاید.
Fasterfox 2.0.0
سازنده این افزودنی ادعا میكند با نصب آن سرعت بارگذاری صفحات شما افزایش خواهد یافت. یكی از روشهایی كه این افزودنی برای افزایش سرعت به كار می برد، بارگذاری لینكهای یك صفحه به صورت نامحسوس است تا اگر روی آنها كلیك كردید، صفحه حاصله با سرعت بیشتری برای شما لود شود.
FlashGot 0.5.99
این افزودنی در تركیب با نرمافزار FlashGet كه یك برنامه مدیریت دانلود رایگان است، به شما قدرت بینظیری در دانلود لینكها و برنامهها میبخشد. كافی است روی لینك یك فایل بروید و با راستكلیك گزینه FlashGot Link را انتخاب نمایید تا دانلود برنامه شروع شود.
Gmail Manager 0.5.3
اگر از Gmail استفاده میكنید و حسابهای ایمیل متعددی هم دارید، با استفاده از این برنامه میتوانید به مدیریت آنها بپردازید. كافی است فهرست حسابهای خود را به برنامه بدهید تا هر زمان كه نامه جدیدی دریافت كردید، این برنامه اخطارهای لازم را به شما بدهد.
Yahoo! Mail Notifier 0.9.9.5
این برنامه هم همانطور كه از نامش پیدا است، هرچند دقیقه یك بار حساب ایمیل یاهو را چك مینماید و در صورتی كه نامه جدیدی دریافت كرده باشید، به شما اعلام میكند.
http://www.tebyan.net/image/big/1385/10/8816422131254553016890444410324072214247.jpg
Google Browser Sync 1.3
اگر از كامپیوترهای متفاوتی در محل كار و منزل استفاده میكنید، احتمالاً یكی از مشكلات یكسانسازی Bookmarkهای فایرفاكس آنها است تا بتوانید لینكی را كه به فایرفاكس كامپیوتر محل كار اضافه كردهاید، در كامپیوتر منزل هم ببینید.
با نصب این افزودنی و داشتن یك حساب Gmail كه از آن به عنوان محل ذخیره تغییرات استفاده میكند، قادر خواهید بود Bookmark ،Cookie ،History و كلمههای عبور را در بین كامپیوترهای مختلف یكسانسازی نمایید كه البته همه این موارد انتخابی هستند و میتوانید فقط Bookmark را انتخاب نمایید.
هر زمان كه شما فایرفاكس را باز كنید، این برنامه به طور خودكار كلیه تغییرات موجود در Bookmark را به كامپیوتر شما اعمال میكند و تغییراتی را هم كه در حین كار با فایرفاكس در آن مشاهده نماید برای استفاده سایر كامپیوترها Upload میكند. حتی اگر فقط از یك كامپیوتر استفاده میكنید با نصب این افزودنی مطمئن خواهید شد هیچوقت اطلاعات Bookmark خود را از دست نخواهید داد.
Google Toolbar for Firefox
این نوارابزار بسیار مشهورتر از آن است كه بخواهیم به شما معرفی كنیم. اگر از گوگل زیاد استفاده میكنید، با نصب این نوارابزار امكانات بسیار زیاد و مفیدی را به دست خواهید آورد كه در وبگردی به شما بسیار كمك خواهد نمود.
IE Tab 1.3.3
این افزودنی هم برای طرفداران IE ساخته شده است تا دیگر هیچ بهانهای برای استفاده از فایرفاكس نداشته باشند. احتمالاً سایتهایی را دیدهاید كه به علت ضعف در طراحی فقط در صورتی كه با IE باز شوند. به درستی كار خواهند كرد. برای اینگونه سایتها، این افزودنی محیط IE را شبیه سازی میكند. كافی است روی Tab مربوط به آن راستكلیك و گزینه "Switch rendering engine" را انتخاب نمایید تا به طور مجازی وارد IE شوید.
ImgLikeOpera 0.6.15
اگر شما هم از سرعت پایین اینترنت رنج میكشید، این افزودنی بسیار به كار شما خواهد آمد. با نصب آن جلوی نمایش عكسها گرفته میشود. و البته میتوانید آن را فقط برای سایتهای خاصی فعال نمایید تا سرعت بارگذاری صفحات شما افزایش یابد.
IranianCalendar 2.2
با نصب این اكستنشن كه توسط یكی از فایرفاكس دوستان ایرانی نوشته شده است، تاریخِ هر روز در StatusBar فایرفاكس به نمایش در میآید و با بردن ماوس روی آن، میتوانید زمان را هم ببینید و با كلیك روی آن به سایت تقویم راهنمایی میشوید كه تقویم كامل هر سال شمسی در آن موجود است.
به طور معمول افزودنیهای فایرفاكس را از سایت http://www.mozilla.org (http://www.mozilla.org/) دریافت میكنید كه سایت اصلی توسعهدهنده فایرفاكس است. به جز این نشانی، وبسایتهای دیگری نیز وجود دارند كه افزودنیهای فایرفاكس را ارائه میدهند. www.mozdev.org (http://www.mozdev.org/) یكی از بهترین سایتهای ساخت وتوسعه اكستنشن برای محصولات موزیلا است. برای پیدا كردن یك اكستنشن روی این سایت، كافی است نام آن را در قسمت Search وارد كنید. اگر روی لینك Active Projects نیز كلیك كنید، فهرست تمامی پروژههای فعال این سایت را مشاهده خواهید كرد كه در مورد هر یك از آنها یك خط توضیح داده شده است. یك روش استفاده دیگر از سایت، رفتن به قسمت Project Categories است. در این بخش نیز میتوانید برحسب اینكه چه ابزار یا افزودنی را میخواهید، بخش مربوطه را انتخاب و افزودنی خود را دریافت میكنید. تمامی افزودنیهای روی این سایت، رایگان هستند.
ScrapBook 1.2.0.8
این افزودنی هم یكی از پرطرفدارترین و مفیدترین AddOnهای فایرفاكس است كه امكان ذخیره صفحات و دسترسی دوباره به آنها را به راحتی به شما میدهد. امكاناتی مانند ذخیره تمام Tabها، به خصوص برای كسانی كه برای دریافت اطلاعات تخصصی از اینترنت استفاده میكنند، بسیار مفید خواهد بود. به ویژه اینكه، صفحات ذخیره شده از طریق منوی ScrapBook قابل دستیابی هستند. لذا دیگر نیازی به گشتن در هارددیسك ندارید.
Tab Mix Plus 0.3.6
با نصب این اكستنشن امكانات زیادی برای كنترل Tabهای فایرفاكس به دست خواهید آورد:امكاناتی همانند قفل كردن Tabها، محافظت از Tabها به منظور جلوگیری از بسته شدن آنها، نمایش میزان لود شدن هر Tab و بسیاری از امكانات دیگر را به آسانی میتوانید با این افزودنی به دست آورید.
تنها مشكل این اكستنشن، عدم سازگاری آن با افزودنی ChromaTab است كه قبلاً معرفی شد. البته در صفحه Tab Mix Plus در سایت موزیلا میتوانید راه حلهایی را كه برای این مسئله بیان شده است بیینید كه تا حدی هم جواب میدهد.
Tab Scope 0.1.3
این اكستنشن هم جزو افزودنیهای جالب و البته تا حدی هم كاربردی قرار میگیرد. با نصب آن، هنگامی كه ماوس را روی یك Tab میبرید، نمایی كلی از آن Tab را به صورت یك عكس در زیر آن نمایش میدهد.
CLEO 3.0 & FEBE 5.0
این دو اكستنشن كه تقریباً برادر محسوب میشوند، برای پشتیبانگیری از اكستنشنها و Bookmark و سایر تنظیمات فایرفاكس به كار میروند. بعد از نصب FEBE میتوانید آنرا برای پشتیبانگیری در زمانهای خاص برنامهریزی نمایید یا هر زمان كه خواستید از فایرفاكس خود پشتیبان بگیرید.
تمام فایلهای پشتیبان در یك شاخه خاص ریخته میشوند تا بعداً بتوانید آنها را به آسانی برگردانید. در كنار آن CLEO هم قادر است اكستنشن را با هم در قابل یك فایل با همان فرمت xpi تركیب نماید كه با اجرای آن تمام اكستنشنهای داخل آن به طور همزمان نصب خواهند شد.
افزودنی Auto Shutdown
افزودنی Auto Shutdown
http://i30.tinypic.com/21916pe.jpg (http://p30city.net/%5BIMG%5Dhttp://i30.tinypic.com/21916pe.jpg%5B/IMG%5D)
افزودنی Auto Shutdown ابزاری است که با نصب آن در مرورگر فایرفاکس، سیستم شما بطور خودکار در زمان تعیین شده خاموش میشود.
شبهایی را به یاد آورید که با خستگی پای سیستم کامپیوتر نشتهاید. مشکل آن است که در حال دانلود یک نرم افزار پر حجم هستید و بدلیل سرعت پایین خط اینترنت مجبور هستید تا 2 ساعت دیگر بیدار بمانید.
در این لحظه دو راه پیش روی دارید، تا صبح بیدار بمانید تا دانلود نرم افزار شما تمام شود و یا بی خیال شده و سیستم خود را خاموش کنید. اما اضافه شونده Auto Shutdown راه حل سومی است که به شما پیشنهاد میشود. این Extension بصورت کاملآ خودکار کامپیوتر شما را پس از پایان تمامی دانلودها خاموش میکند و شما میتوانید خوابی آسوده داشته باشید.
در حال حاضر تنها امکان استفاده از این ابزار بر روی سیستم عامل ویندوز وجود دارد و بزودی نسخه Mac آن نیز آماده می شود.
نصب این افزودنی از اینجـــــا (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5452)
نکاتی کلیدی درباره فایرفاکس (Firefox)
مدیرت پروفایلهای چندگانه فایرفاکس و پشتیبانگیری آسان
http://i30.tinypic.com/21916pe.jpg (http://p30city.net/%5BIMG%5Dhttp://i30.tinypic.com/21916pe.jpg%5B/IMG%5D)
آموزش نخست:
هر کس ترجیح میدهد تنظیمات، بوکمارکها و یا اکستنشنهای مورد علاقه خودش را در هنگام کار با فایرفاکس ببیند و مورد استفاده قرار دهد. از طرفی این موارد به تدریج و با صرف انرژی و وقت زیاد در مرورگر فایرفاکس هر کاربر جمعآوری میشوند، پس بدون شک یکی از دشواریهایی که در زمان کار اشتراکی دو یا چند نفر با یک کامپیوتر پیش میآید، اختلاف بر سر نحوه استفاده از فایرفاکس است. موضوع وقتی حادتر میشود که همگی از عشاق فایرفاکس باشند.
احتمالا در خیلی موارد پیش آمده که به این مسئله فکر کردهاید که چقدر خوب میشد میتوانستید برای وبلاگنویسی، وبگردی، تحقیقات علمی و یا کارهای خصوصی از نسخههای مختلفی از فایرفاکس استفاده کنید. نسخههایی که هر یک تنظیمات، بوکمارکها و اکستنشنهای مورد نیاز شما را داشته باشد.
چاره کار چیست؟ چگونه در این موارد همگی بتوانند با صلح و صفا از مرورگر خود استفاده کنند؟ آیا میشود برای هر کار خاصی، فایرفاکس تر و تمیز و ویژهای داشت؟
چاره کار استفاده ازمدیریتکننده پروفایل فایرفاکس یا FIREFOX PROFILE MANAGER است. بنابراین میتوانید پروفایلهای مختلفی بسازید که به یاری آنها هر کس بتواند فایرفاکس ویژه خود را داشته باشد و یا یک شخص بتواند از فایرفاکسهای اختصاصی برای کارهای مختلف استفاده کند.
چگونه FIREFOX"S PROFILE MANAGER را اجرا کنیم و پروفایلهای مختلف را بسازیم؟
1- برنامه فایرفاکس باید بسته باشد.
2- در منوی ویندوز روی START و سپس RUN کلیک کنید.
3- FIREFOX.EXE - PROFILEMANAGER را در وارد کنید و OK را بزنید.
http://www.tebyan.net/image/big/1385/11/64651842481642453631177866525220086229180.jpg
4- حالا برای ساختن یک پروفایل جدید روی CREATE PROFILE کلیک کنید و نامی برای پروفایل جدید انتخاب نمایید.
توجه کنید که اگر DON"T ASK AT STARTUP را انتخاب نکنید فایرفاکس در هنگام اجرا پروفایل اول را در نظر میگیرد اما اگر این گزینه انتخاب شود، فایرفاکس از شما میپرسد کدام پروفایل را اجرا کند.
چگونه پروفایلهای مختلف فایرفاکس را اجرا نماییم؟
راه آسان برای این کار این است که برای هر پروفایل میانبر یا "SHORTCUT" بسازید. برای این کار میتوانید خیلی راحت یک کپی از میانبر فایرفاکس بگیرید و بعد PROPERTIES هم میانبر و در قسمت TARGET، مسیر پروفایل مورد نظر را بنویسید.
برای این کار در ادامه آدرس باید این عبارت را بنویسید : -P BLOGGING ، البته به جای BLOGGING باید نام پروفایل مورد نظر را تایپ نمایید.
http://www.tebyan.net/image/big/1385/11/899610311822989126947252319171202478.jpg
چقدر خوب میشد میتوانستیم در یک زمان دو پروفایل مختلف فایرفاکس را داشته باشیم. آیا راهی برای کار وجود دارد؟
بله! ، برای این کار در برنامه NOTEPAD ، عبارت زیر را تایپ نمایید:
SET MOZ_NO_REMOTE=1
"C:/PROGRAM FILES (X86)/MOZILLA FIREFOX/FIREFOX.EXE" -P BLOGGING
به جای سطر دوم البته باید مسیر اجرای فایرفاکس با پروفایل مورد را بنویسد.
حالا محتوای NOTEPAD را با نام FIREFOX-BLOGGING.BAT ترجیحا در دسکتاپ کامپیوترتان ذخیره نمایید و در شرایطی که برنامه فایرفاکس بسته است، اجرا کنید.
بعد از این کار در حین اجرای برنامه فایرفاکس با یک پروفایل خاص میتوانید با اجرای فایل BAT که ساختید فایرفاکسی با پروفایل دیگر هم به طور همزمان داشته باشید.
واقعا خیلی خوب است که در یک زمان دو فایرفاکس با بوکمارکها، اکستنشنها، تنظیمات و پسوردهای مختلف داشته باشیم.
http://www.tebyan.net/image/big/1385/11/012010319013212461817723170199220244248127.jpg
آموزش دوم : پشتیبانگیری از پروفایل
حتما برایتان پیش آمده که ویندوزتان از کار افتاده باشد و مجبور شده باشید ویندوز جدیدی نصب کنید. در این موارد مساله نگرانکننده این است که نتوانیم فایرفاکس خودمان را با همه تنظیمات و اکستنشنها و بوکمارکهایش احیا کنیم. چاره کار گرفتن پشتیبان "BACKUP" است.
چطور BACKUP بگیریم تا در زمان ضروری به کارمان بیاید؟
از تب Bookmarks ، گزینه Organiz Bookmarks رو انتخاب کنید .
از پنجره باز شده از تب File ، گزینه Export رو انتخاب کنید و ذخیره کنید .
برای استفاده از این Backup ذخیره شده ، همین مراحل را طی کنید ، منتهی به جای گزینه Export ، گزینه Import را انتخاب کنید و آدرس Backup ذخیره شده را انتخاب بدهید .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 997]
-
گوناگون
پربازدیدترینها