تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815630696




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خطرناکترین کارهای آنلاینی( Online) !!!همه بخوانید!!!!!!! : كامپيوتر و اينترنت


واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: تا چه اندازه به فعالیتهای آن لاینی که انجام می دهید، وب سایتهایی که به آن مراجعه می کنید و حتی لینکهایی که در صفحات اینترنتی بر روی آن کلیک می کنید توجه دارید؟



شاید نتوان گفت تمامی فعالیتهای آن لاین می توانند برای رایانه، کاربر و حریم خصوصی کاربر مخرب و خطرساز باشد اما به طور قطع تعدادی از این فعالیتها هستند که انجام آنها به تنهایی می توانند مشکلات بزرگ و گاه غیر قابل جبرانی را برای کاربران به وجود آورند.



خطر اول:

فعال کردن گزینه "ورود من به سیستم را ثبت کن" (Keep me signed in) در رایانه های عمومی



راه محافظت:



- ساده ترین راه حل این است که اگر از رایانه شخصی خود استفاده نمی کنید، هرکز این گزینه را فعال نکنید.



- درباره رایانه های محل کارتان محتاط باشید زیرا تنها تا زمانی که در محل کارتان باشید در اختیار شماست و بقیه روز می تواند در دسترس دیگران باشد و دیگران نیز می توانند تمامی اطلاعات شخصی شما را به راحتی برای خود ارسال کنند.



- اگر از مکانی عمومی به وب سایتهای مانند گوگل، آمازون و یا ای-بی وارد شده اید، در پایان کار از خروج از وب سایت اطمینان حاصل کنید. (Sign out)



- برای حفظ حریم خصوصی خود پس از پایان کار با رایانه تاریخ مرورگر اینترنتی خود را پاک کنید.



- برای جلوگیری از کنترل فعالیتهای آن لاین خود می توانید از حالت "پنهانی" مرورگر خود استفاده کنید. این حالت در اینترنت اکسپلورر 8، InPrivate Browsing و در کروم گوگل New Incognito Window نام دارد.



- هرگز هیچ رمز عبوری را بر روی مرورگر خود ذخیره نکنید، حتی اگر مرورگر از شما این را بخواهد زیرا افرادی دیگر می توانند به راحتی از آن استفاده کنند.



خطر دوم:

به روز نکردن ویندوز، جاوا، ادوبی ریدر، ادوبی فلش



راه محافظت:



- برنامه های جاوا، فلش و ریدر در صورت به روز رسانی نشدن به دلیل نقصهای ایمنی، مسئول بسیاری از آلودگی های رایانه ای هستند. ساده ترین راه خلاصی از چنین آلودگی هایی به روز رسانی دائمی این چند نرم افزار است، فلش برای به روز رسانی به صورت خودکار از شما تقاضا می کند اما برای به روز رسانی جاوا کاربر باید به صورت روزانه اقدام کند. همچنین ادوبی ریدر نیز از سیستم به روز رسانی خودکار برخوردار است.



- از به روز رسانی سیستم عامل ویندوز اطمینان حاصل کنید. یکی از راه های این کار قرار دادن تنظیمات ویندوز بر روی به روز رسانی خودکار است. این کار رایانه و نقاط ضعف ایمنی سیستمهای عامل را کمتر در دسترس هکرها قرار خواهد داد.



خطر سوم:

جستجوی شایعات درباره افراد مشهور یا موضوعات غیر اخلاقی



راه محافظت:



- محافظت از این خطر دیگر نیازی به فکر کردن ندارد. به دلیل اینکه این موضوعات مواردی هستند که هکرها از گرایش ناخواسته تعداد زیادی از کاربران اینترنتی به آنها آگاهی دارند. از این موضوعات برای حمله های جدید به رایانه ها به خوبی استفاده می کنند، پس ساده ترین راه حل این است که دور چنین وب سایتها و جستجوهای اینترنتی را خط بکشید.



- در صورتی که مجبور به جستجوی چنین مفاهیمی هستید، از بخشهای خبری سایتهایی مانند گوگل یا بینگ استفاده کنید زیرا این سایتها از وب سایتهای مرجع ارزیابی اولیه ای دارند و این می تواند از میزان احتمال آلوده شدن رایانه ها بکاهد.



- زمانی که قصد جستجو در گوگل را دارید از آدرس https://www.google.com به جای http://www.google.com استفاده کنید زیرا این آدرس اطلاعات مورد نظر شما را به لایه ای محافظت شده و رمزگذاری شده ارسال می کند . این روش نیز می تواند میزان آلودگی به ویروسهای رایانه ای را در این شرایط کاهش دهد.



خطر چهارم:

استفاده از BitTorrent برای دانلود نرم افزارها، برنامه های تلویزیونی و فیلمهای تحت قانون حق تکثیر



راه محافظت:



- فقط از وب سایتهای قانونی و رسمی دانلود مانند iTunes، Hulu و دیگر وب سایتهای قانونی استفاده کنید و به هر قیمتی از سایتهای تورنت یا سیلابی حتی اگر آلوده به ویروس نیز نباشند، استفاده نکنید. زیرا برخی از تبلیغات ارسال شده بر روی این وب سایتها می توانند بدون انجام کاری خاص از جانب کاربر، رایانه را آلوده کنند.



- اطلاعات و مطالب به سرقت رفته را دانلود نکنید.



- هرگز اطلاعات و مطالب به سرقت رفته را دانلود نکنید!!



خطر پنجم:

بازی آنلاین در هر وب سایتی



راه محافظت:



- در هنگام دانلود نرم افزارهای بازیهای رایگان بسیار احتیاط کنید زیرا اگر نرم افزار آلوده باشد می تواند رایانه را در خطر قرار دهد.



- اطلاعات ورود به بازی خود را در اختیار غریبه ها قرار ندهید. در واقع هیچ نوع اطلاعات شخصی یا غیر شخصی خود را در اختیار همبازی های آنلاین خود قرار ندهید زیرا در این صورت و در ساده ترین حالت دارایی های مجازی خود را از دست خواهید داد و در بدترین حالت پولهایتان به سرقت خواهد رفت.



- فریب حیله قدیمی "رازهای فارم ویل" را نخورید زیرا به این شکل یک ویروس تروجان را دانلود کرده اید و یا اطلاعات فیس بوک خود را در اختیار یک تبه کار مجازی قرار داده اید.



خطر ششم:

تنظیم نکردن بخش ایمنی فیس بوک و فعال گذاشتن گزینه قرار دادن اطلاعات در اختیار "همه"



راه محافظت:



- تنظیمات ایمنی فیس بوک را با دقت مطالعه کنید و اجازه ندهید بخش "دوست دوستانم" امکان دیدن اطلاعاتی از قبیل شماره تلفن، تاریخ تولد و دیگر اطلاعات خصوصی را داشته باشند. از تمامی چنین اطلاعاتی می توان برای جعل هویت شما بر روی کارتهای اعتباری دیگر استفاده کرد.



- تنها "دوستان" باید به لایه های شخصی تر اطلاعات شما دسترسی داشته باشند. از این رو در انتخاب "دوستان" خود دقت کنید.



خطر هفتم:

اتصال به شبکه های وایرلس ناشناخته



راه محافظت:



- در مکانهای عمومی مانند فرودگاه ها و هتلها مراقب اتصال به شبکه های وایرلس ناشناخته باشید. برای مثال در یک هتل از انتخاب یک شبکه شناخته شده و قانونی اطمینان حاصل کنید. زیرا در حالی که شما از محیطی به ظاهر ایمن و واقعی در اینترنت استفاده می کنید، هکرها می توانند شما را تحت نظر داشته باشند.



- تنظیم حالت استفاده در اماکن عمومی از لپ تاپ، ایمنی بیشتری برای آن به ارمغان خواهد آورد و به اشتراک نگذاشتن فایلهای مختلف در اماکن عمومی می تواند این ایمنی را افزایش دهد.



خطر هشتم:

استفاده از یک رمز عبور برای تمامی فعالیتهای آنلاین



راه محافظت:



- به خاطر سپردن ده ها رمز ورود کار بسیار دشواری است و از این رو چیز عجیبی نیست که فردی از یک رمز عبور برای تمامی فعالیتهای آنلاینش استفاده کند. اما اگر همان یک رمز عبور نیز شناسایی شود کل زندگی آنلاین شما برای جهان آشکار خواهد شد.



- رمزهای عبور مختلف را برای کارهای مختلف نگه دارید. برای مثال رمز عبور ایمیل خود را متفاوت از رمز ورود به شبکه اجتماعی خود انتخاب کنید.



- مرورگرهای ویژه ای می توانند به شما در داشتن یک رمز ورود اصلی برای دسترسی به تمامی رمز ورودهایتان کمک کنند. به این شکل اگر برای خدمات مختلف آنلاین رمزهای متفاوتی داشته باشید تنها با به یاد سپردن یک رمز عبور می تواند تمامی آنها را در زمان نیاز مشاهده کنید.



خطر نهم:

تلاش برای گرفتن آی-پد، پلی استیشن 3 و یا دیگر ابزارهای الکترونیکی به صورت رایگان



راه محافظت:



- منطقی باشید، هرگز کسی یک آی-پد رایگان به شما نخواهد داد، پس فریبش را نخورید.



- از هر نوع بذل و بخشش آنلاین که هیچ برند مشهوری از آن پشتیبانی نمی کند روگردان باشید، حتی اگر این پیشنهاد تحت حمایت برندهای آنلاین باشد.



- به بسته نرم افزاری ایمنی به روز شده ای مجهز باشید زیرا نرم افزارها معمولا می توانند چنین پیشنهادهای تبهکارانه ای را ردیابی کرده و از فریب خوردن شما جلوگیری کنند.

نظر یادتون نره لطفا"


هک نشوید!
متاسفانه این روزها بارها و بارها دیده می‌شود که تعدادی از وبلاگها و سایتها با روشهای فریبکاری اجتماعی و چند شیوه تکنیکی و روانشناسی ساده مورد حمله هکرها واقع می‌شوند. رعایت این توصیه‌های ساده ولی مهم می‌تواند تا حد زیادی جلوی چنین اتفاقی را بگیرد. این توصیه‌ها تضمین نمی‌کند که با رعایت آنها هرگز هک نخواهید شد، همیشه ممکن است یک سایت به دلیل نقایص امنیتی هک شود، ولی این دلیل نمی‌شود که پسورد خود را دو دستی در اختیار شیادان قرار دهید!
1- گول ایمیلهای قلابی را نخورید.
هرگز و تحت هیچ شرایطی مدیران سایت بلاگر، بلاگ‌اسپات، پرشین‌بلاگ، یاهو،Hotmail و دیگر سایتهای سرویس دهنده ایمیل و وبلاگ از شما پسوردتان را نمی‌خواهند. اگر خود بیل گیتس هم با امضا و اثر انگشت خودش برای شما ایمیل زد یا نامه فرستاد یا شخصاً به در منزل شما آمد و به علت به‌روز رسانی یا هر دلیل دیگری پسورد شما را خواست، شک نکنید که ایمیل جعلی و قلابی است و شخصی که جلوی در منزل شما آمده است را تحویل پلیس دهید! مدیران پرشین‌بلاگ و یاهو و بلاگر احتیاجی به دریافت پسورد شما برای تایید هیچ چیزی ندارند. هر ایمیلی که چنین درخواستی از شما داشت را حتی اگر از آدرس [email protected] یا [email protected] یا مثلاً [email protected] برای شما فرستاده شده بود، بدون کوچکترین شکی نادیده بگیرید.
همچنین اگر ایمیلی دریافت کردید که هنگام باز کردن آن با صفحه‌ای مواجه شدید که از شما می‌خواست به هر علت مجدداً در همان صفحه login کنید، بدون تردید از انجام این کار خودداری کنید.
2- در صفحه‌های مشکوک Login نکنید.
به جز صفحه اصلی سایتی که از سرویس ایمیل یا وبلاگ آن استفاده می‌کنید، در هیچ صفحه دیگری Login نکنید. یکی از روشهای مرسوم برای به دست آوردن پسورد اشخاص ساختن صفحه‌ای شبیه یاهو یا بلاگر است که هر کس پسورد خود را در آن وارد کند بلافاصله سر از ایمیل شخص هکر در می‌آورد. دقت کنید که به عنوان مثال http://www.blogger.tk یا yahoo.8m.com آدرسهای واقعی بلاگر و یاهو نیستند. همیشه به آدرس سایتی که وارد آن شده‌اید توجه کنید و هرگز از آدرسهای ناآشنا یا مشکوکی که برای شما فرستاده می‌شود برای ورود به وبلاگ یا ایمیل خود استفاده نکنید.
3- مراقب ضمیمه ایمیلها باشید.
ضمیمه یک ایمیل را حتی اگر از جانب نزدیک‌ترین دوستتان ارسال شده باشد بدون بررسی توسط یک آنتی‌ویروس به روز شده باز نکنید. از باز کردن ایمیلهایی که ضمیمه‌ای با پسوند exe , com , pif , scr , vbs و سایر پسوندهای اجرایی دارند به طور کلی خودداری کنید. فایلهای zip شده را قبل از باز کردن توسط آنتی‌ویروستان بررسی کنید. فایلهای عکس حتماً باید با یکی از پسوندهای JPG , GIF , TIFF , PNG یا BMP ختم شوند. فایلی با نام مشابه Picture.jpg.exe بدون هیچ تردیدی یک تروجان یا ویروس است. اگر از یاهو یا Hotmail استفاده می‌کنید حتماً قبل از دریافت فایل ضمیمه، اجازه دهید آنتی‌ویروس خودِ سایت، فایل را بررسی کند. تحت هیچ شرایطی بدون داشتن یک آنتی‌ویروس به روز شده و مطمئن در کامپیوترتان، از برنامه Outlook یا Outlook Express برای ارسال و دریافت ایمیل استفاده نکنید. دقت کنید که حتماً برنامه آنتی‌ویروستان به روز شده باشد و طوری تنظیم شده باشد که ایمیلها را قبل از دریافت بررسی کند. همیشه آخرین اصلاحات ویندوز و Outlook یا Outlook Express را از سایت مایکروسافت دریافت کنید. این کار را عقب نندازید!
4- فایل مشکوک را اجرا نکنید.
اگر هنگام چت کردن کسی برای شما فایلی فرستاد بدون بررسی توسط یک آنتی‌ویروس مطمئن از اجرای آن خودداری کنید. از دریافت فایلهایی با پسوند exe , com , pif , scr , vbs همیشه و تحت هر شرایطی خودداری کنید. حتی از نزدیکترین دوستتان هم چنین فایلهایی دریافت نکنید چون خود او ممکن است هک شده باشد یا ناآگاهانه اقدام به ارسال ویروس یا تروجان کند.
5- پسورد مناسب انتخاب کنید.
نام پدر و مادر، تاریخ تولد، نام کوچه یا خیابان، نام دوستان و آشنایان دور یا نزدیک، 123456789 ، کلمات زیر 6 حرف و کلمات معنی‌دار انگلیسی یا فارسی بدترین پسوردهای ممکن هستند.
I LOVE YOU یا کامبیز یا حسین جزو اولین کلماتی هستند که یک هکر بررسی می‌کند. در انتخاب پسورد سعی کنید همیشه از ترکیب حروف بزرگ و کوچک و اعداد بی‌معنی یا ترکیب جمله‌های طولانی با اعداد و حروف دیگر که فقط برای شخص شما معنی خواهد داشت استفاده کنید. از انتخاب پسوردهای طولانی نترسید!
جمله "ChenIn#gOft ferDosie$$756pAkzad" به عنوان یک پسورد، در عین سادگی در به خاطر سپردن آن، یک هکر را به شدت به دردسر می‌اندازد. سعی کنید از بیشترین حد مُجازی که هر سایت برای کلمه‌های عبود در نظر می‌گیرد استفاده کنید.
6- با نامی متفاوت با نام وبلاگتان Login کنید.
به هیچ وجه نامی که برای ثبت نام در بلاگر یا پرشین‌بلاگ استفاده می‌کنید را مشابه آدرس وبلاگ خودتان انتخاب نکنید. اگر آدرس وبلاگ شما iman.blogspot.com باشد،UserName تان باید هر کلمه‌ای باشد به جز ایمان و مشتقات آن! با ایمیلی که از آن برای ثبت نام در بلاگر یا پرشین‌بلاگ استفاده‌ کرده‌اید، چت نکنید و آن را در وبلاگتان قرار ندهید. همیشه لااقل دو ایمیل با پسوردهای متفاوت داشته باشید که از یکی برای کارهای روزمره و ارتباط با دوستان، و از دیگری برای ثبت نام در سایتها استفاده کنید. دلیلی ندارد که همه دوستان شما ایمیل دیگر شما را هم بدانند. هنگام ثبت نام در سایتهای بلاگر یا پرشین بلاگ، از پسوردی متفاوت با پسورد ایمیلتان استفاده کنید.
7- کلمه امنیتی بازیابی پسوردتان را به خاطر بسپارید.
هنگام ثبت یک ایمیل در یاهو یا Hotmail تاریخ تولد و کد پستی و کلمه امنیتی‌ای که برای بازیابی پسورد فراموش شده وارد می‌کنید را به خاطر بسپارید.
8- به هیچ فرمی اعتماد نکنید.
به جز سایت اصلی یاهو و Hotmail و بلاگر و پرشین‌بلاگ، در هیچ فرمی پسورد خودتان را وارد نکنید. اگر جایی فرمی دیدید که ادعا می‌شد با وارد کردن User Name و پسوردتان مثلاً به شما 8 مگابایت فضای اضافی می‌داد یا ایمیل شما را به کلی حذف می‌کرد یا هر امکان مشابه دیگر، شک نکنید که تنها کار آن فرم ارسال پسورد شما به شخص هکر است! اگر جایی دیدید که با دریافت پسورد و User Name شما و User Name دوستتان، پسورد او را برای شما پیدا می‌کنند گول نخورید! تنها کاری که انجام خواهد شد ارسال پسورد شما به یک هکر است.
9- از کامپیوترهای عمومی پرهیز کنید.
تا حد امکان در کافی‌نتها و مکانهای عمومی با ایمیل اصلیتان Login نکنید و از User Name و پسورد وبلاگتان استفاده نکنید. احتمال آلودگی کامپیوترهای کافی‌نتها و کامپیوترهایی که افراد متعددی به آنها دسترسی دارند، به تروجانها یا برنامه‌های ثبت کلیدهای فشار داده شده بسیار بالا است. حتی کامپیوتر دوستتان هم ممکن است آلوده به یکی از این برنامه‌ها باشد. اگر وبلاگ یا حساب ایمیلتان برای شما مهم است از کامپیوترهای عمومی دوری کنید..

[b]نظر یادتون نره لطفا"



mer30 mofid bood

با دقت بخوانید
اگر مطلبی دارید اضافه کنید

ممنون

ممنون



مرسي واسه اطلاع رساني خوبتون

دستتون درد نکنه از اینکه برای بالا بردن سطح آگاهی افراد تلاش میکنید بسیار سپاسگزارم

در رابطه با بیت تورنت، کاملاً مخالفم من از تورنت بارها و بارها دانلود کردم.درجه ی trust هرکدوم که بالاتر باشه، اون رو می گیرم.اگه تورنت نباشه که آدم نمی تونه نایاب های آنلاین رو دانلود کنه

ممنون جالب بود

اوه مرسي

ولي من حسابي ترسيدم اخه انتي ويروس من توي سيستم گم اصلا به روز رساني نميشه ارور ميده
كلا ويندوز بايد عوض كنم و نرم افزارهاي درست روش نصب مي كنم

ممنون خیلی مفید بود










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[مشاهده در: www.ashpazonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 512]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن