تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812819394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خواب چيست؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: چگونه مي خوابيم و چطور خواب مي بينيم؟اين از مجهولات است و بشر براي آن پاسخي نيافته است.انسان در جريان زندگي خويش با خيلي از مجهولات روبرو است كه خواب يكي از آنهاست و هميشه ذهن متفكران را به خود مشغول داشته است.
تحقيقات دانشمندان درباره ي خواب بسيار است ولي از جمع پژوهشهاي آنان در مورد اينكه چطور مي شود مي خوابيم و چگونه خواب مي بينيم و اصلا خواب چيست؟حاصل نمي شود زيرا بيشتر درباره ي كابوسها و رؤيا ها و علل و ريشه يابي خوابها تحقيق شده نه در مورد نفس خواب.
طبق تحقيقات دانشمندان انسان داراي شش حس مي باشد و اين حس بشر حافظه و ذهن اوست كه بر ديگر حس هاي پنجگانه برتري حاكمه دارد به اين صورت كه پنج حس ديگر براي او كار مي كند و كار خويش را به ذهن فرمانده و آمر مي دهد.
حس ششم نيز متقابلأ موظف به كنترل و تدبير حسن كار حواس پنجگانه است.خواب وقتي است كه حواس پنجگانه با ذهن قطع مي گردد و اين نياز طبيعي بايد بطور متناوب انجام بگيرد.
قطع رابطه حواس پنجگانه با ذهن خواب است اما در اين موقع ذهن مانند دايه ي مهرباني كه فرزندان خويش را خوابانده احساس آزادي مي كند و به فعاليت ميپردازد مع هذا زياد از بچه هاي آرميده اش دور نمي شود.در جريان قطع رابطه ي ذهن با حواس ذهن به فعاليت خويش ادامه مي دهد.به گذشته بر ميگردد و به آينده هم مي رود و آزادانه جستجو و كاوش مي كند.در اين موقع است كه ما خواب مي بينيم يعني فعاليتهاي ذهني خويش راهنماي ارتباط با حواس پنجگانه دريافت مي داريم.همه شب اين حادثه اتفاق مي افتد و ما خواب مي بينيم ولي اگر صبح به ياد نمي آوريم خيال مي كنيم خواب نديده ايم،اين نقص قدرت ذاكره ي ماست.ذهن كار خود را كرده اما ذاكره ي ما بامداد روز بعد همه ي آنچه را كه از ذهن دريافت داشته را گم كرده است.باز هم آنها مي گويند ذهن در بازگشت به عقب آزاد است و تا سالها مي تواند به گذشته رجعت كند.در اين وقت است كه ما افرادي را در خوا ب ميبينيم كه بيست يا سي سال پيش رفته و مرده اند،اما در رفتن به آينده زياد آزادي ندارد و حد اكثر تا 10 روز پيش مي رود.از چند ساعت تا ده روز.
اين تعريفي است كه از خواب شده اگر چه راضي كننده نيست اما از تعاريف ديگر بيشتر به دل مي نشيند.
فرويد مي گويد:«عوامل تشكيل دهنده ي زندگي ما در خواب به صورت سمبل هايي ظاهر مي شوند»تعريف متقدمان نيز همين است بي آنكه اين صراحت را داشته باشد.گذشته و آينده ي ما(تا همان ده روز)در چيزهايي شكل و فرم ميگيرند كه مي شناسيم.ذهن با استفاده و نشانه ها مي خواهد نكاتي را به ياد ما بياورد و از آنچه بايد اتفاق بيفتد آگاهي مي دهد.اين تذكر و آگاهي و هشدار را در سمبل هايي كه به ما مي نماياندجان مي بخشد. در نتيجه خوابي مي بينيم و صبح به دنبال تعبير و يافتن كليد فهم آن مي گرديم.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن