واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سخنگوي مجمع زنان اصلاحطلب در گفتوگو با ايسنا: جبهه اصلاحات هنوز تصميم جدياي درباره انتخابات رياستجمهوري نگرفته است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
سخنگوي مجمع زنان اصلاحطلب با بيان اين كه هنوز درباره انتخابات رياستجمهوري تصميم جدياي از سوي جبههي اصلاحات گرفته نشده است، گفت: مجمع زنان اصلاحطلب نيز به عنوان عضوي از جبههي اصلاحات هنوز بحثي درباره چگونگي حضور در انتخابات رياستجمهوري نكرده و مشخصشدن اين امر به گذشت زمان نياز دارد.
«فخرالسادات محتشميپور» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: در بحث مشاركت سياسي زنان چه از نظر عمومي و چه مشاركت سياسي خاص، هنوز به آن درجه از برابري نرسيدهايم، كه در واقع به دليل برخي محدوديتها، ممنوعيتها ، كمبود آگاهي و شناخت است.
وي افزود: مشاركت سياسي زنان به عنوان كانديدا در انتخابات مجلس، رياستجمهوري و يا به صورت عضويت در احزاب ، تاسيس احزاب ، فعاليت و كنشگري به صورت مشخص ، همواره كمتر بوده و بر اساس مطالعات صورت گرفته، اين ميزان، كمتر از 3 درصد است.
سخنگوي مجمع زنان اصلاحطلب ادامه داد: در دوره اصلاحات، براي توسعه سياسي كشور به طور كلي و و در حوزه زنان به صورت خاص، با وجود تبعيضها و فاصلههايي كه وجود داشت، برنامهريزيهايي انجام ميشد و دستگاههاي دولتي، به ويژه وزارت كشور كه در كنار ايجاد امنيت، وظيفه توسعه سياسي را بر عهده داشت ، بيشتر به حوزه زنان پرداخت و بنا داشت در امر فعاليت و مشاركت زنان، زمينهسازي و فرهنگسازي كند تا زنان هم آشنايي بيشتري با مشاركت سياسي پيدا كنند و هم با شناسايي موانع و مشكلات، در صدد حل آنها برآيند.
مدير كل امو بانوان وقت وزارت كشور همچنين با انتقاد از نگاه دولت به مشاركت زنان در حوزههاي سياسي و غيرسياسي ابراز عقيده كرد: ديدگاهي وجود دارد مبني بر اين كه وظيفه اصلي زن در عرصهي خصوصي و خانواده تعريف ميشود و حضور اجتماعي هم براي او مناسب نيست و هم ممكن است به متلاشي شدن خانواده بينجامد و در نهايت بيش از آن چه سود دارد، براي جامعه مضر باشد و طبيعي است كه با اين نوع نگاه به مشاركت سياسي زنان بايد منتظر افزايش مشكلات در اين زمينه باشيم.
وي افزود: البته حضور زنان پاي صندوقهاي راي به عنوان مشاركت سياسي عام ترويج ميشود اما براي زن به عنوان كسي كه بتواند راي كسب كند و در جايگاه و موقعيت سياسي بالاتري قرار بگيرد، موانع زيادي وجود دارد.
سخنگوي مجمع زنان اصلاحطلب همچنين با تاكيد بر اين كه مشكلات و موانع حضور زنان ابتدا بايد در حوزه انديشه بررسي شود، گفت: مباحث نظري مشاركت سياسي زنان پيش از ورود به عرصه اجتماع بايد در حوزهها و دانشگاه ها طرح و بررسي شود، كه متاسفانه روند ديگري در پيش گرفته شده است.
وي در ادامه با بيان اين كه رد صلاحيتها يكي از مسائلي است كه ميتواند به طور خاص براي مشاركت سياسي زنان مانع ايجاد كند، اظهار كرد: همواره در آستانه هر انتخاباتي تشكلهاي زنان، به زمينهسازي ، ترغيب و تشويق بانوان بر اساس ديدگاههاي حضرت امام در اين زمينه ميپردازند و اين انتظار وجود دارد كه راه براي اين نوع مشاركت باز شود، نه آن كه با برخي برخوردها مورد بياحترامي قرار بگيرند، آن هم به اين دليل كه صرفا وارد رقابتهاي سختي شدهاند كه تا ديروز مردانه بوده است.
محتشميپور در پايان خاطرنشان كرد: ما وظيفه داريم مسووليتهاي سياسي و اجتماعي زنان را به آنان گوشزد و در بخش فرهنگسازي نقش خوبي را ايفا كنيم.
دوشنبه 10 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]