اکران خیابانی فیلم فروشنده در لندن +عکس ادعای جالب بهروز افخمی درباره داوران جشنواره/ 5 داور خارج نشین اند/واهمه داوران از جایزه به یک فیلم خاطرات جالب و شنیدنی دفاع مقدس از زبان اصغر نقی زاده (فیلم) عوامل فیلم فروشنده نشان دادند هنر ابزاری موثر برای دیپلماسی فرهنگی است- موضع جالب حجتالاسلام مازنی درباره فیلم «فروشنده»
احمد مازنی باحضور در برنامه «۳۵» از وظایف و رویکرد کمیسیون فرهنگی مجلس درباره مسایل فرهنگی و هنری توضیح داد و نظر خود را درباره فیلم «فروشنده» و نگاهی که به جامعه دارد، بیان کرد.
آفتابنیوز : برنامه اینترنتی «35» با اجرای فریدون جیرانی شامگاه چهارشنبه 18 اسفند باحضور احمد مازنی، نماینده مجلس و عضو کمیسیون فرهنگی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
در ابتدای برنامه، حجتالاسلام احمد مازنی درباره اولین باری که به سینما رفته است، توضیح داد: «من اولین بار که به سینما رفتم پس از پیروزی انقلاب بود و من فیلمهای «تنگسیر»،
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان