مبنای حضور در جام تختی، جام جهانی و قهرمانی آسیا اعلام شد جام جهانی تکواندو؛ تیم ملی تکواندوی ایران با شکست مقابل ترکیه حذف شد اینفانتینو نظرش را در مورد میزبان جام جهانی 2018 اعلام کرد تیم ملی تکواندو آذربایجان قهرمان جام جهانی در باکو شد/ شاگردان مهماندوست از عنوان قهرمانی سال گذشته - خبرگزاری ایسنا: کاپیتان سابق تیم ملی آلمان از دوران پر فراز و نشیب خود و قهرمانی در جام جهانی صحبت کرد.
تیم ملی آلمان موفق شد در جام جهانی برزیل به چهارمین عنوان قهرمانی خود در جام جهانی دست یابد و با برتری یک بر صفر برابر آرژانتین جام قهرمانی را بالای سر ببرد. او یکی از باسابقه های فوتبال آلمان است که بلافاصله بعد از جام جهانی برزیل تصمیم به خداحافظی از تیم ملی آلمان گرفت تا تنها در بایرن مونیخ بازی کند.
فیلیپ لام در گفتگو با گلوبو گفت: قهرمانی در جام جهانی قطعا نقطه اوج کارنامه فوتبالی من محسوب می شود. من با بایرن مونیخ قهرمان لیگ قهرمانان شدم و این افتخار مهمی برای من
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان