سردار رحیم صفوی: نفوذ، یکی از راهبردهای اصلی دشمن به جای جنگ و فشار خارجی شده است تغییر سبک زندگی ایرانی اسلامی یکی ازمولفه های اصلی تهاجم فرهنگی است استان تهران یکی از مراکز اصلی باز توزیع قاچاق به حساب می آید كشاورزان: باغاتمان را خشك كرده ايد/اداره محيط زيست: خشک شدن مزارع ربطي به تصفيه خانه ندارد-رئیس جهادکشاورری خرم دره گفت: سارقان خانه باغ ها و خانه های کارگری را به عنوان یکی از طعمه های اصلی سرقت های خود انتخاب می کنند .
علیرضا اسداللهی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه زنجان، با بیان اینکه همایشی با عنوان جلوگیری از سرقت محصولات و خانه باغ های کشاورزی در سالن مدیریت جهادکشاورزی شهرستان خرم دره برگزار شد، اظهار کرد: این همایش با حضور قریب به یکصد نفر از کشاورزان شهرستان و با تدریس و سخنرانی فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد .
وی با اشاره به مهم ترین اهداف برگزاری این همایش، عنوان کرد: از مهم ترین این اهداف می توان به آگاه سازی کشاورزان پیشرو شهرستان از فعالیت
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان