شاهزاده سعودی دختران این کشور را سورپرایز کرد! | پایگاه خبری تراز شاهزاده سعودی زنان این کشور را سورپرایز کرد شاهزاده سعودی پوتین را تهدید کرد! | پایگاه خبری تراز شاهزاده سعودی، پوتین را تهدید کرد! - سایت خبری تحلیلی پارس نیوز-مازندمجلس: با وجود سالها تلاش بی فایده، عربستان همچنان تنها کشوری است که رانندگی دختران و زنان را جرم می داند و آنها پنهانی در مکان های خلوت یا بعضا هم در بیابان ها رانندگی می کنند.
مازندمجلس : به گزارش سرویس حوادث "جام نیوز"، «ولید بن طلال» شاهزاده مطرح سعودی برای دختران و زنان سعودی یک سورپرایز روکرد.
به نوشته النشره، ولید بن طلال تصریح کرد که وقت آن رسیده است که به دختران و زنان سعودی اجازه رانندگی داده شود.
بنا بر این گزارش، بن طلال گفته است که به بحث و جدل درباره موضوع رانندگی زن خاتمه دهید و همگام با ده ها پیشرفت بزرگ که در کشورهای دیگر شاهد هستیم، حرکت کنیم.
گفتنی اس
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان