سعد حریری بار دیگر رئیس جریان «المستقبل» شد سعد الحریری در ریاست جریان المستقبل ابقا شد کواکبیان: چرا کمیسیون عمران در مورد املاک نجومی شهرداری اقدامی نمیکند؟/پزشکیان: هیئت رئیسه دستور به سعد الحریری دیدار ظریف با رییس جمهور لبنان را بی پاسخ نگذاشت | پایگاه خبری تراز- خبرگزاری ایسنا: جریان لبنانی المستقبل در پایان دومین کنفرانس سراسری خود سعد الحریری را به عنوان رئیس جریان المستقبل و احمد الحریری را به عنوان دبیرکل این جریان انتخاب کرد.
در بیانیه جریان المستقبل آمده در این کنفرانس که در آن 2400 رای دهنده و 400 عضو ناظر شرکت کردند 20 عضو برای دفتر سیاسی انتخاب شدند.
این اقدام پس از آن صورت گرفت که سعد الحریری، نخست وزیر مکلف به تشکیل دولت لبنان سفارش کرد که تعداد این افراد که در اصل براساس اساسنامه 12 عضو است افزایش پیدا کند.
در این کنفرانس سعدالحریری بدون هیچ رقیبی به عنوان رئیس المستقبل انتخاب شد. احمد الحریری نیز د
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان