شاخص بورس در هفته پایانی مهرماه 436 پله بالا رفت از قیمت خودروهای میلیاردی که با بهای آپارتمان برابری می کنند تا حال ناخوش بورس اعضای جدید هیاتمدیره بورس تهران مشخص شدند/نشست نخست در هفته آتی رشد 23 درصدی حجم معاملات فیزیکی بورس کالای ایران در هفته دوم آبان ماه- خبرگزاری تسنیم: شاخص بورس در هفته ای که گذشت ۱۲۵۹ واحد کاهش یافت و به رقم ۷۸۴۱۱ واحد رسید.
در سومین هفته معاملاتی آبان ماه امسال تعداد 4514 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش 12209 میلیارد ریال در 342 هزار دفعه مورد معامله قرار گرفت که به ترتیب 32، 11 و 16 درصد کاهش را نسبت به هفته قبل تر تجربه کرد.
همچنین در هفته ای که گذشت تعداد یک میلیون برگه اوراق مشارکت به ارزش یک هزارو 344 میلیارد ریال معامله شد که به ترتیب 75 و 79 درصد افزایش را نشان می دهد. این درحالیست که در این مدت تعداد یک میلیون واحد از صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس تهران نیز به ارزش کل بیش از 13 میلیارد ریال
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان