المیادین: 9 هزار نیروی داوطلب سُنی در عملیات موصل شرکت میکنند العبادی: نبرد آزادسازی موصل نزدیک است محروم شدن 130 هزار تن از شرکت در انتخابات رهبری حزب کارگر با رأی دادگاه انگلیس رییس جمهور در مراسم عزاداری عاشورای حسینی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) شرکت کرد + فیلم- خبرگزاری ایسنا: بسیج مردمی عراق از مشارکت 9 هزار نیروی اهل تسنن در نبرد موصل خبر داد.
به گزارش سایت شبکه المیادین، هیات بسیج مردمی عراق اعلام کرد که 9 هزار نیروی مبارز اهل تسنن در چارچوب بسیج در نبرد موصل شرکت خواهند کرد.
در همین حال، مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق امروز (شنبه) از انجام تمام آمادگیها برای آغاز نبرد موصل خبر داد.
وی گفت که دولت بغداد و دولت اقلیم کردستان بر سر تشکیل شورای سیاسی مشترک برای کنترل و نظارت بر اوضاع و تحولات پس از عملیات آزادسازی این شهر توافق کردهاند.
۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۰
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان