رشیدی: مجوز حضور بانوان را کسب می کنیم/ 4 طلای رزمی باعث درخشش کاروان ایران در ویتنام شد از گلزنی زلاتان در اروپا تا همکاری کمیته انضباطی انگلیس با پلیس 15 بازیکن از فارس به اردوی تیم ملی کاراته بانوان دعوت شدند یکصد رزمی کار در رقابت های کیک بوکسینگ قهرمانی همدان حضور یافتند- خبرگزاری تسنیم: در زمین فوتبال کمتر کسی است که بتواند از پس غلبه بر زلاتان ابراهیموویچ و کنترل او برآید اما یک ورزشکار رقابتهای مبارزه آزاد (UFC) در انگلیس به نام دنی رابرتس معتقد است که در رینگ و در زمینه هنرهای رزمی میتواند بر ستاره پیشین پاریسنژرمن غلبه کند.
ابراهیموویچ به سبب داشتن کمربندی مشکی در رشته تکواندو با هنرهای رزمی بیگانه نیست و به همین دلیل است که او در 35 سالگی هنوز شرایط فیزیکی ایدهآلش را حفظ کرده است.
دنی رابرتس در آستانه مسابقات UFC 204 به خبرنگاران گفت: اگر ابراهیموویچ تمایلی به مبارزه با من داشته باشد، من اینجا برای انجام این کار اعلام آمادگی میکنم. بل
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان