نروژ خواستار صادرات ماهی سالمون به ایران شد محدودیت در ارائه خدمات بانکی به استناد تحریم ها، ممنوع است/مشوق صادراتی رونق را به صنعت دامداری باز امضای تفاهمنامه دامپزشکی ایران و نروژ صادرات نفت ایران به بالاترین حد ٥ سال اخیر رسید- خبرگزاری تسنیم: محمود حجتی امروز در نشست دو جانبه ایران و نروژ در محل وزارت جهاد کشاورزی، اظهار کرد: روابط سیاسی دو کشور خوب و با سابقه تاریخی مناسب است و امیدواریم که در دیدار روحانی با نخستوزیر نروژ تاکید شد در بخش اقتصادی نیز همکاریهای ما گستردهتر شود.
وی افزود: 15 سال قبل در UN در خصوص برداشت بیرویه ذخایر آبزیان صحبت و اعلام شد که باید بیشتر به سمت پرورش آبزیان برویم اکنون خوشحالیم که میزان برداشت از 85 درصد به 50 درصد تقلیل یافته است.
وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: آبزی پروری با سرعت مناسبی در جهان گسترش یافته است و کشورها با همکاری یکدیگر به هدف مشترک خود رسیدهاند.
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان