افغانستان بهشت تولیدکنندگان موادمخدر افزایش حدود 50 درصدی بودجه پیشگیری در ستاد مبارزه با مواد مخدر آمار اعتیاد میان زنان دو برابر شد/شیب تند گرایش زنان به مواد مخدر سرقتهای زنجیرهای برای خرید مواد مخدر- خبرگزاری ایرنا: معاون امنیتی- انتظامی استاندارسیستان و بلوچستان گفت: براساس اطلاعات به دست آمده از افغانستان این کشور سالانه افزون بر 15هزار تن مواد مخدر تولید می کند درحالی که این رقم تا چند سال پیش 400 تن در سال بوده است.
علی اصغر میرشکاری یکشنبه شب در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار داشت: متاسفانه سوداگران مرگ برای اینکه وزن مواد آنها سنگین تر شود به تریاک سرب اضافه می کنند که این کار بسیار خطرناک و سرطان زاست.
وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان در شاهراه اصلی ترانزیت مواد مخدر به کشورهای اروپایی قرار دارد با وجود برخوردهای شدیدی که
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان