سه بانک ایرانی در مونیخ شعبه میزنند دفتر نمایندگی بانک های ایرانی در ایتالیا، آلمان و انگلیس تاسیس میشود افتتاح شعبه بانکهای ایرانی در آلمان موافقت اصولی با تاسیس سه دفتر نمایندگی برای بانک های ایرانی در ایتالیا، آلمان و انگلیس صادر شد- تسهیلاتی مهم برای شرکتهای بایرنی که میخواهند در ایران فعالیت کنند ایجاد شده است و همزمان سه بانک ایرانی درنظر دارند در مونیخ شعبه بزنند.
به گزارش ایسنا، وزیر اقتصاد بایرن ایلزه آیگنر توانست در گفتگوهایش با بانک مرکزی و بانک های ایران، خاورمیانه، پارسیان و سینا وعده های مشخصی در مورد تأسیس شعب بانک در مونیخ دریافت کند.
وزیر اقتصاد بایرن اعلام کرده است که مناسبات تجاری بین شرکت های بایرنی و ایران اغلب به دلیل مشکلات پرداخت پول ناکام می مانند. در همین راستا شعب بانک های ایرانی در مونیخ برای شرکت های ما بسیار حائز اهمیت هستند.
وی ادامه داد: به ویژه برای شرکت های رده
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان