مهدویکیا: حضور نکونام در تیم ملی مثبت است/ همه چیز تقصیر دلالها نیست عبدی: همه باید از تیم ملی حمایت کنیم تاج: تیم ملی با لباس خیلی خوبی به زمین میآید/ همه اعضای تیم برای موفقیت مصمم هستند دایی: تیم ملی کار سختی دارد و باید حمایت همه جانبه شود/ ترجیح میدهم کنار تیمم باشم- خبرگزاری فارس: برانکو ایوانکوویچ بعد از پایان تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تمرینات خوبی انجام میدهیم و کارمان را طبق برنامه پیش میبریم. بعد از اتمام دور سوم تمریناتمان یک استراحت کوتاه دو روزه به بازیکنان دادیم. یک مشکل کوچک احمد نوراللهی دارد که کشاله پایش کشیده شده است.
وی در مورد سختی تمرینات اظهار داشت: بازیکنان در همه جای دنیا شبیه به هم هستند. مهم این است که بازیکنان تلاش میکنند و من از همه آنها راضی هستم.
سرمربی پرسپولیس در مورد برنامه تمرینی تیمش تا بازی با تراکتورسازی، خاطرنشان کرد: دو دوره تمرینی دیگر داریم که روزی دو تمرین میکنیم. این
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان