احتمال کاهش نرخ سود وامهای مسکن کاهش نرخ سود تسهیلات خرید مسکن از ۱۱ به ۹ درصد در روزهای آتی تاثیر کاهش نرخ سود بر بازار معاملات مسکن اعلام آمادگی بانک مسکن برای کاهش نرخ سود- خبرآنلاین: با پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی، نرخ سود تسهیلات خرید مسکن صندوق پسانداز «یکم» برای سومین بار ظرف یک سال، کاهش پیدا میکند و در چند روز آینده از ۱۱ درصد فعلی به ۹ درصد میرسد.
چندی پیش در نشست اقتصاد مقاومتی پیشنهاد تک رقمی شدن نرخ سود تسهیلات مسکن از ۱۱ درصد به ۹ درصد اعلام شد و وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل بانک مسکن در مورد آن سخن گفتند.
طرح «تک رقمی شدن سود وام خرید مسکن»، دو هفته پیش در جلسه مسوولان بخش مسکن با معاون اول رئیسجمهوری در ساختمان وزارت راه و شهرسازی ازسوی مدیر عامل بانک مسکن اعلام شد. صندوق «یکم» خرداد سال ۹۴ راهاندازی شد و آن زمان، مشروط به یکسال
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان