سفیر پاکستان در هند خواستار آغاز گفت وگوهای دهلی نو- اسلام آباد شد وزارت خارجه هند سفیر پاکستان را احضار کرد احضار انتشاردهنده فایل صوتی منتظری به دادسرا ترکیه، سفیر سوئد را هم احضار کرد- خبرگزاری ایرنا: وزارت خارجه هند در پی دستگیری یک عامل تروریستی در کشمیر با احضار "عبدالباسط" سفیر پاکستان در دهلی نو ،مراتب اعتراض شدید این کشور را به وی ابلاغ کرد.
"اس جی شانکار" معاون وزیر امور خارجه هند روز سه شنبه در این دیدار مراتب اعتراض هند را از ادامه حمایت اسلام آباد از تروریسم فرامرزی و تشویق به ناآرامی ها در کشمیر به وی اعلام کرد.
"ویکاس سواراپ" سخنگوی وزارت امور خارجه هند نیز در سخنانی با تائید احضار سفیر پاکستان در دهلی نو گفت دراین دیدار، اعتراض هند به حمایت اسلام آباد از شهروند بازداشت شده پاکستانی در کشمیر به وی ابلاغ شده است .
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان