فرمانده مرزبانی ناجا: شرایط سخت امنیتی در هزار کیلومتر از مرزهای ایران شرایط سخت امنیتی در هزار کیلومتر از مرزهای ایران - تحلیل ایران مرز هر کشوری ناموس آن کشور است/ شرایط سخت امنیتی در هزار کیلومتر از مرزهای ایران فرمانده مرزبانی ناجا: مرز هر کشوری ناموس آن کشور است/ شرایط سخت امنیتی در هزار کیلومتر از مرزهای ایر-مازندمجلس: فرمانده مرزبانی ناجا گفت: نزدیک به یک هزار کیلومتر از مرزها در شرایط سخت آب و هوایی، فیزیکی و امنیتی قرار دارند و این آرامش داخل کشور به سبب تحمل سختی توسط مرزبانان است.
مازندمجلس : سردار قاسم رضایی در مراسم تودیع و معارفه فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی اظهار داشت: نزدیک به هزار کیلومتر از مرزها در شرایط سخت آب و هوایی، فیزیکی و امنیتی قرار دارند و این آرامش داخل کشور به سبب تحمل سختی توسط مرزبانان است.
رضایی بیان کرد: کنار مسئولان و مرزبانان مردم و عشایر نقش به سزایی در تأمین آرامش و امنیت داشته اند و در این میان عشایر با فداکردن جان و مال خود شرف را در استان آذربایجان غر
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان