قتل و سر بریدن برای 900 تومان قتل و سر بریدن برای ۹۰۰ تومان وضعیت خانواده سپهر سرداری یک سال بعد از قتل/ پسر ۱۰سالهای که در خیابان سرش را بریدند وضعیت خانواده سپهر سرداری یک سال بعد از قتل/ پسر ۱۰ ساله ای که در خیابان سرش را بریدند- خبرآنلاین: بحثی میان بقال و زن و شوهر مشتری منجر شد که بقال سر مرد را ببرد و زن را هم با تبر به قتل رساند.
این اتفاق در کشور هند رخ داده است و به گفته مسئولان هندی، پس از اینکه بحثی میان بقال و زن و شوهر مشتری صورت گرفت، بقال سر مرد را برید و زن را هم با تبربه قتل رساند.
این زوج که از پایین ترین طبقات هند هستند، به بقالی به نام میشرا که طبقه بالاتری از آنها در هند دارد 22 سنت آمریکا ( حدود 900 تومان ) بدهکار بودند و به بقال گفتند که نمی توانند پول او را در آن لحظه بدهند.
بر اساس گزارشات پلیس، شاهدان دیده اند که این زوج با نام های بهارات و مامتا به میشرا گفته اند که
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان