رونمایى از لوگوى فیلم «لانتورى»/فیلمی در نقد اجتماعی یک اسید پاشی عاشقانه نقدهای به فراکسیون امید سرمایه اجتماعی ماست سردار نقدی:ریشه ماجرای فیشهای نجومی در خارج از کشور بوده است/دولت مردم را به استفاده از ماهواره، شب سردار نقدی: دولت مردم را به استفاده از ماهواره، شبکه های فاسد اجتماعی و کنسرت دعوت میکند/ در این جا- خبرآنلاین: لوگوى فیلم «لانتورى» تازه ترین فیلم رضا درمیشیان پس از فیلم «عصبانى نیستم!» رونمایى شد. طراح لوگوی این فیلم آرمان کوچکى است.
با اكران «لانتورى» پس از پنج سال، فيلم ديگرى از رضا درميشيان در سينماهاى كشور اكران مىشود. «بغض» نخستين ساخته درميشيان بود كه سال ٩٠ اكران شد و سرنوشت اكران «عصبانى نيستم!» همچنان نامشخص است.
فيلم «لانتوری» داستانی عاشقانه است که در آن باران کوثری ، نوید محمدزاده ، مهدی کوشکی و بهرام افشاری نقش اعضای گروه لانتوری را ایفا کردهاند.