مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان یزد خبر داد سهم 33 میلیارد تومانی روستاهای استان یزد برای رف خدمات پستی روستاها به دفاتر ICT روستایی سپرده شد مدیرکل کانون پرورش فکری چهارمحال و بختیاری: بهرهمندی کودکان و نوجوانان روستایی از فعالیتهای فرهنگی اختصاص۴۶۲میلیارد ریال به آب و فاضلاب روستایی آذربایجان غربی- استانها > لرستان - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان از اختصاص ۳۵۳میلیادریال از محل اعتبارات مناطق محروم روستایی به این استان خبر داد.
به گزارش خبرانلاین لرستان ،علیرضاکاکاوند با اشاره به تخصیص ۵۰۰میلیون دلار برای آبرسانی به مناطق محروم روستایی کشور افزود: این اقدام جهادی از طریق صندوق توسعه ملی صورت گرفته که سهم لرستان از این میزان ۳۵۳ میلیارد ریال است.
وی اظهار کرد: تلاش می شود با جذب این اعتبار، ۱۸۴روستای استان آبرسانی شده که از این تعداد ۴۵ روستا در هفته دولت ، ۷۷ روستا در دهه فجر و مابقی تاپایان سال مالی ۹۵ به بهره برداری برسد.
مدیرعامل شر
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان