پسر اسطوره فوتبال ایران 25میلیارد تومان پول برنج دولت را پس نداد پایان تلخ ارتباط های پنهانی نو عروس با پسران غریبه پسر اسطوره فوتبال در آستانه دردسر بزرگ دردسر خرید نسیه پسر اسطوره فوتبال ایران- ماجرای فروش برنجهای تاریخ گذشته شرکت بازرگانی دولتی موسوم به برنج آلوده با به میان آمدن پای پسر اسطوره فوتبال به عنوان بدهکار و تهدید بازرگانی دولتی برای به اجرا گذاشته شدن وثیقه این بدهکار ابعاد تازهای پیدا کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس شرکت بازرگانی دولتی ایران اواخر سال 93 اقدام به فروش ترهینی برنج به چند شرکت کرد که از قضا یکی از شرکتهای خریدار برنج به نام «ر.س.ا» متعلق به محمد پروین پسر اسطوره فوتبال ایران است.
براساس این گزارش: پسر علی پروین که چند سالی است وارد یک فعالیت تولیدی شده است قریب به 20 میلیارد تومان برنج از شرکت بازرگانی دولتی ایران
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان