نقد و بررسی تیتراژهای تلویزیونی رمضان ۹۵ در «ساعت ۲۵» نقد و بررسی ارکسترهای دولتی در گفتمان «ضرب اصول»/1 فخرالدینی:من باید رهبر دائمی و مدیر هنر نقد و بررسی ارکسترهای دولتی در گفتمان «ضرب اصول»/2 کامکار: با دروغ نمیتوان رهبر ارکستر شد نقد و بررسی فیلم « هنگامه» در سینما روایت اگر به جذابیت توجه نکنیم سینما را باختهایم/ ۴ س- نقد و بررسی تیتراژهای تلویزیونی رمضان ۹۵ در «ساعت ۲۵» فرهنگ > موسیقی - «ساعت ۲۵» در اولین برنامه خود پس از ماه رمضان باحضور پویا نیک پور و اهورا ایمان به سراغ نقد و بررسی ترانه و موسیقی تیتراژ های رمضان ۹۵ می رود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،این برنامه همچون روال همیشگی خود پنجشنبه شب ساعت ۰۰:۳۰ بامداد جمعه به روی آنتن شبکه ۵ سیما می رود.
پویا نیک پور به عنوان نوازنده و آهنگساز و اهورا ایمان به عنوان ترانه سرا در کنار امیرحسین مدرس مجری کارشناس برنامه قرار گرفته و به نقد و بررسی موسیقی و ترانه تیتراژهایی که ماه رمضان امسال در قالب سریال و برنامه های تلویز
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان