سیف: مراودات بانکی بین المللی ربطی به برجام ندارد/اطلاعات حسابهای بانکی را به خارجیان نمیدهیم سود بانکی بیشتر از ۱۳ درصد مورد قبول نیست مستاجران در برزخ کاهش نرخ سود بانکی نرخ دلار، پوند و یورو بانکی بالا رفت- تراز: چک، سفته و برات از جمله اسناد بانکی هستند که با وجود کاربری نسبتا بالا در مقایسه با سایر اسناد همرده خود، از میزان برگشتی قابل تاملی برخوردارند.
به گزارش تراز ، تازهترین گزارشهای بانک مرکزی از ادامه روند رو به رشد برگشت اسناد بانکی حکایت دارد، چندی پیش اعلام شد که در سال گذشته نزدیک به ۱۰ میلیون برگ چک برگشت خورده است، تعداد قابل توجهی که حدود ۱۱۸ هزار میلیارد تومان قیمت داشت.
اخیرا نیز بانک مرکزی از رشد ۴۳۶ درصدی شاخص مبلغ سفته و برات واخواست شده در دو ماه اول امسال خبر داده است. بر این اساس ۱۶۰۰ برگ سفته با مبلغ حدود ۳۷ میل
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان