از نوبت “اقدام و عمل” تا مجوز جدید آمریکا برای فروش هواپیما به ایران تصاویر/صفحه نخست روزنامه ها از نوبت اقدام و عمل تا مجوز جديد آمريکا برای فروش هواپيما به ايران از نوبت اقدام و عمل تا مجوز جدید آمریکا برای فروش هواپیما به ایران تصاویر/صفحه نخست روزنامه ها از نوبت اقدام و عمل تا مجوز جدید آمریکا برای فروش هواپیما به ایران-اکوفارس: دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با اشاره به جزئیات سفر هیئتی از بوئینگ به ایران گفت: بعد از مجوز وزارت خزانه داری آمریکا به بوئینگ برای مذاکره با ایران، مدیران شرکت بوئینگ تمایل خود را برای سفر به ایران و مذاکره با شرکت های هواپیمایی ایرانی اعلام کردند.
به گزارش اکوفارس به نقل از پایگاه خبریوزارت راه و شهرسازی، مقصود اسعدی سامانی با اشاره به جزئیات سفر هیئتی از بوئینگ به ایران بیان کرد: در حال حاضر تعداد هواپیماهای بوئینگ کشور حدود 60 فروند است.
وی افزود: در حال حاضر 48 فروند هواپیمای بوئینگ MD، بوئینگ 747، بوئینگ 737، بوئینگ 727 و بوئینگ 757 در شرکت های هواپیمایی مختلف ایرانی
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان