معدوم سازی ۳ هزار و ۷۶۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در مازندران واکنش آمریکا به استخراج ۱۳ هزار صفحه اطلاعات از قایق تفنگداران بازداشتشده کشف بیش از ۴ هزار کیلوگرم انواع مواد مخدر در خوزستان بازرسی 200 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی-حسین بنکدار در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه ، با اشاره به عملکرد سال گذشته این اداره در حوزه معدن اظهار داشت: سال گذشته میزان مواد معدنی استخراج شده شامل سنگ مرمریت، تراورتن و سنگ گچ از معادن شهرستان چایپاره به 160 هزار تن رسید.
رئیس صنعت، معدن و تجارت چایپاره تصریح کرد: علاوه بر آن، افزایش سطح بهره برداری از منابع غنی معدنی شهرستان انجام شده و دو فقره گواهی اکتشاف و یک فقره پروانه بهره برداری برای معادن جدید صادر شد.
وی با اشاره به فعالیت های حوزه صنعت این شهرستان بیان کرد: بدین منظور در بازدیدهای متعدد میدانی از ناحیه صنعتی و سایر واحدهای تولیدی مستقر در سطح شهرستان، واحدها
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان