جمهوری خواهان مدعی احتمال رفع محدودیت مبادلات دلاری ایران از سوی دولت اوباما شدند تلاش کنگره برای تجدید در قانون تحریم ایران اذعان مدیر اجرایی آیپک به شکست تلاش ها برای جلوگیری از توافق هسته ای ایران تلاش کنگره آمریکا برای ممانعت از فروش تسلیحات به ایران-پایگاه واشنگتن فری بیکن نوشت اعضای کنگره آمریکا در حال بررسی راه های جلوگیری از دادن حق استفاده از دلار به ایران هستند.
به گزارش عصر امروز، اعضای ارشد حوزه سیاست خارجی کنگره آمریکا می گویند خود را برای مقابله با تصمیم احتمالی دولت این کشور برای اعطای امکان مبادلات دلاری به جمهوری اسلامی ایران آماده می کنند.
اواخر هفته گذشته خبرگزاری آسوشیتدپرس از نگرانی برخی از اعضای حزب جمهوری خواه از رفع برخی از تحریم های دیگر ایران از جمله دسترسی ایران به بازار مالی آمریکا خبر داد.
«اد رویس» رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در نامه ای به باراک اوباما رئیس جمهور این کشور از اینکه م
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان