اوزیل: دیگر حق امتیاز از دست دادن نداریم دیگر حق امتیاز از دست دادن نداریم گزافه گویی دوباره عادل جبیر: ایران از مداخله در امور داخلی کشورهای دیگر دست بکشد! بیکاری و گرانی با دست درازی پیش دیگران رفع نمی شود- معلم خوزستانی با ازدست دادن فرزندش، فرزندانی دیگر به دست آورد پیرمراد شاهونوند، دبیر آموزش و پرورش بخش الوارگرمسیری، اعضای بدن کودک 5 ساله اش را به کودکان نیازمند اهدا کرد.
۱۳۹۵ دوشنبه ۹ فروردين ساعت 12:47
به گزارش خبرنگار پانا از خوزستان، پیرمراد شاهونوند دبیر آموزش و پرورش بخش الوارگرمسیری ، اعضای بدن فرزندش را که پس از سانحه ی تصادف دچار مرگ مغزی شده بود را به کودکان نیازمند اهدا کرد.
همسر این دبیر فداکار، پس از سانحه ی تصادف دعوت حق را لبیک گفت و امیر رضا کودک 5 ساله اش پس از 9 روز بستری در بیمارستان گلستان اهواز، متاسفانه دچار مر
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان