وزیر اطلاعات: مردم در انتخابات پیام خوبی دادند/انتخابات اخیر یکی از پرمشارکتترین انتخابات در ادوار الگوی مادران وهمسران شهدا در تبعیت از ولی فقیه ام البنین (س) است برنامه راهیان نور پیام ولایت مداری و تبعیت از ولایت فقیه است مسئولیت مادران و هسران شهدا در پاسداری از خون شهدا بسیار سنگین است/ دفاع از اسلام، ولایت مداری، مبار-طیبه رضایی در گفتگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری بسیج گیلان به اهواز، اظهار کرد: برای دومین سال است که در ایام نوروز به سرزمین جنوب مسافرت می کنم.
وی با بیان اینکه خود واقعیش را در این سرزمین پیدا کرده است، افزود: شهدا یکی از بهترین دوستانم می باشند که به راحتی می توانم با آنها صحبت کنم .
این جوان 24ساله گیلانی با بیان اینکه شهدا باری دیگر مرا طلب کردن تا به زیارتشان بیایم، گفت: امروز تمام عزت و افتخار کشورمان را مدیون جانفشانی های شهدا هستیم .
رضایی تصریح کرد: همه ما وظیفه داریم ادامه دهنده راه شهدا باشیم و از منویات مقام معظم رهبری که یکی از بارزترین وصایای شهدا است تبعیت کنی
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان