خودباوری و ترویج فرهنگ کار، ارمغان اردوهای جهادی عزت و اقتدار نظام اسلامی درگرو تقویت روحیه انقلابی جامعه است لزوم تقویت حس خودباوری و اعتماد به نفس در میان زنان بازرگان اردوهای جهادی؛ بهترین کلاس برای پروش روح و تزکیه نفس هنرمندان-امام جمعه موقت بیرجند برگزاری اردوهای جهادی در آستانه فرا رسیدن سال جدید را یک اقدام فرهنگی بسیار مطلوب دانست که توسط بسیجیان انجام می شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، حجت الاسلام و المسلمین نوفرستی ظهر امروز در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته بیرجند اظهار داشت: دین قطعا یک سلسه معارف عملی است که زمینه علمی و اخلاقی را فراهم می کند.
امام جمعه موقت بیرجند گفت: انسان باید همواره تلاش کند و با توجه به تغییرات به ویژه تحویل سال ها نیز از فرصت ها در راستای کمال و پیشرفت جامعه استفاده کند.
وی با اشاره به اینکه در دین اجبار نیست، افزود: دین سبب رشد، حقیقت راه و صراط م
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان