طرح آرامش بهاری در چهارمحال و بختیاری طرح آرامش بهاری در ۲۱ امامزاده شاخص اردبیل آغاز شد اجرای طرح آرامش بهاری از 28 اسفند در بقاع متبرکه قم آغاز می شود طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه گیلان آغاز شد/سوئیت های بقاع متبرکه آماده اسکان زائران نوروزی-مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح آرامش بهاری برای ششمین سال متوالی از امروز در سراسر استان خبر داد.
حجت الاسلام مرتضی عزیزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه چهارمحال و بختیاری – اظهار کرد: این طرح از 28 اسفندماه تا 15 فروردین ماه در استان با هدف تبدیل بقای متبرکه به قطب فرهنگی و ارائه خدمات متنوع به زائران اجرا می شود.
عزیزی با اشاره به اینکه تمامی مبلغان حاضر در این طرح دوره های آموزشی را طی کرده اند، تصریح کرد: 35 مبلغ از شهر قم و 15 نفر از اساتید مبلغ استان در طرح آرامش بهاری خدمت رسانی می کنند.
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان