باید کشور را با فهم و عقل اداره کرد/ هشت میلیون جوان در کشور بیکارند/ شرایط فعلی جز بی عرضگی چیز دیگ طرف حاضر می شود ارزش هشتاد میلیون اهل کشورش را تسلیم دشمن کند، برای اینکه چند روز بیشتر روی این صندل رتبه اعتبار پاسپورت کشورها/ ایران نودوهشتم جدیدترین عکسهای الناز حبیبی بازیگر جوان کشور+تصاویر-اکوفارس: باید کشور را با فهم و عقل اداره کرد و در هر کار باندبازی، مواد مخدر است که کشور را به بیراهه خواهد برد.
به گزارش اکوفارس، آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید گفت: وکلای ملت باید عالمانه عمل کنند و از روی فهم و برهان سخن بگویند تا فردای قیامت پیش پیامبر شرمنده نباشند؛ اگر به این صورت حرکت کردند، به طور قطع در قیامت هم روسپید خواهند بود.
وی روز چهارشنبه در دیدار منتخبان مردم قم در مجلس شورای اسلامی، افزود: اگر آن اندازه که فهمیدیم عمل کردیم، در پیش مردم هم روسپید خواهیم شد و باید بدانیم در این صورت، موفق عمل کرده ایم.
وی با بیان این که نباید با سخنان خود به اخت
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان