اعضای شورای شهر کرج به لایحه خرید 200 دستگاه اتوبوس رای مثبت دادند بدافزار جدید در کمین 500 میلیون دستگاه اندرویدی خرید دستگاهی برای تحقیقات در حوزه MEMS و نانوالکترونیک ۷۰۰ هزار بازنشسته کارت اعتباری خرید دریافت کردند-خبرگزاری آریا- نایب رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران از رایزنی شورای شهر با دولت برای تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی در سال آینده خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا،اسماعیل دوستی با اشاره به اینکه در سال جاری 204 دستگاه اتوبوس برای شهر تهران خریداری و به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت اضافه شد، تصریح کرد: در تقویت ناوگان اتوبوسرانی سهم پرداختی دولت مطابق قانون بیش از مترو است و سهم دولت در زمینه خریداری اتوبوس ها بیش از 80درصد است.
وی با تاکید بر اینکه اولویت شورا در سال آینده ورود به بحث کیفی سازی ارائه خدمات در مترو و تقویت ناوگان تاکسیرانی و اتوبوسرانی است، افزود: به منظور رفع مشک
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان