نیمه اسفندماه، آغاز اجرای طرح ویژه نوروزی تعزیرات حکومتی گیلان اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز 95 از 15 اسفند در سیستان و بلوچستان طرح نظارتی ویژه نوروز از ۱۵ اسفند در استان هرمزگان اجرا می شود اجرایی شدن طرح ملی «نوروز بازار» در سوادکوه-رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از اجرای طرح بازرسی ویژه نوروز از واحدهای صنفی و تولیدی از 15 اسفند جاری تا 15 فروردین ماه سال 95 در این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، علی منتظری عصر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار گیلان با اشاره به آمار بازرسی از واحدهای صنفی و تولیدی استان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون تعداد 334 هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی گیلان انجام شده است.
وی به 14 هزار و 427 مورد تخلف واحدهای تولیدی و صنفی گیلان اشاره کرد و افزود: 64 میلیارد ریال برآورد اولیه ما برای جرایم واحدهای مذکور است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان