تاریخ جدیدی برای اجرای بند «توقف خصومت ها» در بیانیه مونیخ مقرر نشده است اجرای توافق آتشبس سوریه دشوار خواهد بود واشنگتن: تاریخ جدیدی برای اجرای بند «توقف خصومت ها» در بیانیه مونیخ مقرر نشده است کاخ سفید: اجرای توافق آتش بس سوریه دشوار خواهد بود-به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛جاش ارنست در آغاز نشست خبری امشب خود در کاخ سفید بدون آنکه صحبت های مقدماتی داشته باشد از خبرنگاران حاضر درسالن کنفرانس کاخ سفید خواست تا پرسش های خود را مطرح کنند.
خبرنگاری درباره آتش بس در سوریه پرسید و گفت: آیا باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در این باره با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور سوریه صحبت کرده است؟
دانلود
جاش ارنست در پاسخ گفت: بله، اوباما این فرصت را داشت که امروز با رئیس جمهور پوتین تماس بگیرد. این تماس تلفنی به درخواست پوتین انجام شد، هدف از این تماس بحث درباره گفتگوهای جاری برای رسیدن به تفاهم درباره توقف خصومت ها در
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان