آمریکا باید از داعش بعنوان ابزاری علیه ایران استفاده کند/ دست رئیس جمهوری بعدی برای لغو توافق هسته ا «امریکن تینکر» تحلیل کرد آمریکا باید از داعش بعنوان ابزاری علیه ایران استفاده کند/ دست رئی اسفندماه امسال؛ خراسان شمالی میزبان معاون اول رئیس جمهوری است معاون رئیس جمهوری از طرح نجات کشف رود مشهد دیدن کرد-تهران- ایرنا- رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن، «علی محسن الاحمر» را به عنوان معاون خود در نیروهای مسلح، برگزید.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری الرای پرس، عبد ربه منصور هادی روز دوشنبه سرلشکر «علی محسن الاحمر» را به عنوان معاون فرمانده کل نیروهای مسلح یمن انتخاب کرد.
همزمان با قیام مردمی در یمن و بالاگرفتن تنش های داخلی در سال 2011، در ارتش نیز شکاف افتاد و عملا بخشی از گروهان تجهیزات زرهی ارتش به فرماندهی علی محسن الاحمر جدا شد و به جبهه مزدوران و عربستان سعودی پیوست، اما دیگر بخش ها و یگان ها همچنان به کشور خود وفادار ماندند.
از سوی دیگر عربستان با ائتلاف 9 کشورعربی منطقه
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان