پیشبینی سیف از بازار ارز در روزهای پایانی سال پیشبینی رییس کل بانک مرکزی از بازار ارز در روزهای پایانی سال پیش بینی سیف از بازار ارز در روزهای آتی بازار کفش در روزهای پایانی سال چه چشماندازی پیشرو دارد؟-- همشهری آنلاین: رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که دلیلی برای افزایش نرخ ارز در روزهای پایانی سال وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، در حالی نوسان و افزایش قیمت ارز در اوایل نیمه دوم امسال قیمت دلار در بازار تا 3700 تومان پیش رفت که در آن زمان مقاماتبانک مرکزیافزایش تقاضا برای سفرهای اربعین و همچنین ژانویه را از دلایل این موضوع اعلام کرده بودند.
اما با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و افزایش تقاضا برای ارز رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به ایسنا مبنی بر اینکه با توجه به این شرایط احتمال افزایش قیمت دلار و همچنین تغییر در نرخ های بازار وجود دارد؟ اطمینان داد که دلیلی برای افزایش مجدد نرخ ا
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان