دیدار کمیسیونر اجتماعی اتحادیه آفریقا با امیرعبداللهیان/ گفتوگو درخصوص تحولات خاورمیانه و مبارزه با کمیسیونر امور اجتماعی اتحادیه آفریقا با امیرعبداللهیان دیدار کرد رایزنی کمیسیونر اجتماعی اتحادیه آفریقا با امیرعبداللهیان درباره مبارزه با تروریسم رایزنی کمیسیونر اجتماعی اتحادیه آفریقا با امیرعبداللهیان-کمیسیونر امور اجتماعی اتحادیه آفریقا با امیرعبداللهیان دیدار کرد و درخصوص تحولات منطقه خاورمیانه بویژه سوریه و مبارزه با تروریسم به بحث و تبادل نظر پرداخت.
خبرگزاری مهر: «مصطفی صدیقی کالوکو»، کمیسیونر امور اجتماعی اتحادیه آفریقا، عصر امروز(دوشنبه) با حسین امیرعبدالهیان معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه دیدار کرد.
در این دیدار دو طرف در خصوص روابط میان جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه آفریقا، تحولات منطقه خاورمیانه بویژه سوریه و مبارزه با تروریسم بحث و تبادل نظر کردند.
گسترش همکاری های دو جانبه در زمینه جوانان، مبارزه با مواد مخدر، بهداشت و انتقال فناوری به آفریقا از دیگر موضوع
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان