فرزندان مادر مرده خواستار اعدام پدر شدند فرزندان مرد قاتل از خون مادرشان نگذشنند/آقای قاضی!پدرمان را دار بزنید اعدام احتمالی ۳۰۰ اسیر عراقی به دست داعش در موصل به فرزندان محبت و عشق بورزید- فرزندان داغدار: پدرمان را اعدام کنید!
27 آبان ماه سال گذشته مأموران پلیس حسنآباد قم در جریان جنایت خونین خانوادگی قرار گرفتند که در آن مردی به نام احمد با ضربات چاقو همسرش فاطمه را از پای درآورده بود.
به گزارش نامه نیوز به نقل از روزنامه ایران، این مرد پس از اقرار به جنایت و انگیزهاش که ناشی از بدبینی بود به بازسازی صحنه قتل پرداخت تا اینکه کیفرخواست صادر شد.صبح دیروز احمد در شعبه دوم دادگاه کیفری یک محاکمه شد و در ابتدای جلسه دختر 13 ساله و پسر خانواده نیز به عنوان قیم خواهر پنج سالهاش، برای پدر تقاضای قصاص کردند.
احمد وقتی برای آخرین دفاع پشت تریبون رفت، قت
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان