۹ بازیکن به اردوی تیم های ملی تنیس روی میز دعوت شدند 20 هوگوپوش به تیم ملی بانوان دعوت شدند ۲۵ بازیکن به تیم ملی واترپلو دعوت شدند دو ورزشکار از استان کرمانشاه به اردوی تیم ملی فوتبال زیر 16 سال بانوان دعوت شدند-به گزارش سرویس ورزشی برنا، میلاد وزیری و زهرا دهقان دو ملی پوش ایران در المپیک لندن بودند و بعد از بازگشت به دلیل برخی از مشکلات به اردو دعوت نشدند.
بعد از 4 سال دوری از میادین بالاخره وزیری به اردوی جدید تیم ملی ریکرو ایران دعوت شد. کیوان ریاضی مهر هم دیگر ملی پوش کشورمان بود که از اردوی قبلی به جمع ملی پوشان اضافه شده بود.
کادر فنی تیم ملی ایران اعلام کرده درهای تیم ملی به روی هیچ کسی بسته نیست و این فرصت به ورزشکاران سابق داده شده تا خودشان را نشان دهند.
اردوی تیم ملی در حال حاضر در قشم در حال برگزاری است و ملی پوشان ریکرو ایران خود را برای مسابقات کسب سهمیه المپیک آماده می ک
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان