سخنگوی سازمان آتشنشانی شهر تهران در گفتوگو با فارس: برخورد جرثقیل با کامیون در بزرگراه امام علی/ ۲ برخورد جرثقیل با کامیون در بزرگراه امام علی برخورد اتوبوس با کامیون ۲ کشته و ۱ مصدوم برجای گذاشت برخورد اتوبوس با کامیون دو کشته و یک مصدوم برجای گذاشت-سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران از برخورد جرثقیل با کامیون در بزرگراه امام علی در صبح امروز خبر داد.
به گزارش « نسیم آنلاین »، جلال ملکی اظهار داشت: در ساعت 5:50 بامداد امروز حادثه تصادف در مسیر شمال به جنوب بزرگراه امام علی (ع)، زیر پل شهید محلاتی به سامانه آتش نشانی شهر تهران اعلام و مأموران دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: با حضور آتش نشانان در محل حادثه مشاهده شد یک دستگاه جرثقیل خاور با انتهای یک کامیون کمپرسی به دلیل نامشخصی به شدت برخورد و کامیون نیز به یک خودروی پراید برخورد کرده بود.
ملکی بیان داشت: راننده خودروی پراید که حدوداً 55 سال سن داشت، دچار م
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان