صلاحیت 169 داوطلب نامزدی مجلس از مازندران تائید شد امیری: تائید صلاحیت ۶هزار و ۱۸۰ داوطلب انتخابات مجلس در شورای نگهبان تائید صلاحیت ۳تن دیگر از داوطلبان نمایندگی مجلس در آذربایجان شرقی تائید صلاحیت ۶هزار و ۱۸۰ داوطلب انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان-خبرگزاری آریا- مدیرکل امور سیاسی و انتخابات استانداری مازندران گفت که شورای نگهبانصلاحیت 169 نفر از داوطلبان نامزدی مجلس شورای اسلامی از این استان را تائید کرده است .
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری،مهرداد ابراهیمی افزود : با بررسی پرونده داوطلبان در شورای نگهبان در مجموع تاکنون صلاحیت 56 درصد از داوطلبان نمایندگی مجلس از مازندران تائید ، و صلاحیت 123 نفر معادل 45 درصد هم رد شده است .
دبیر ستاد انتخابات استانداری مازندران آمار داوطلبان ثبت نام شده در مازندران را 305 نفر اعلام کرد و گفت که 12 نفر از این تعداد تاکنون انصراف دادند و یک نفر همحوزه انتخابیه خود را از مازندران به
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان